Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék kérni egy kis bátorítót?!

Legyél velük szívélyes. Mint régi barátokkal! Csinálj néha olyan dolgot, amivel megmutatod, hogy illemtudó vagy!
Ne fald fel, ne fogdosd a bnőd előttük!
Univerzális ötlet nincs, és nem ismerem a fatert, de biztos szeret arról dumálni, mekkora arc volt, mikor suliba járt, milyen balhékat csináltak, stb. Pár pohárka után adja magát a dolog! Kérdezgesd viccesen a lányáról, hogy érezhesse milyen büszke! Anyuka pártját ne fogjuk vele szemben, vele beszélhetsz arról, hogy mennyire boldog vagy, hogy az Ő lányával egymást választottátok, és hogy mennyire jó kapcsolat, stb...
Sztem csak érezd jól magad, magától jön minden úgyis!

Ja, és persze lehetőleg ne idd le magad a sárga földig. Nem tudom mennyi idős vagy, de pl az sem ártana, ha a kötelező koccintásokon kívül egyáltalán nem is innál. Ha dohányzol, lehetőleg ne járkálj ki öt percenként. Légy udvarias a barátnőddel, húzd ki a széket, mielőtt leül, kérd fel táncolni őt is, és az anyukáját is.
Légy magabiztos, húzd ki magad, és tisztán, érthetően beszélj. A társaság többi tagjával is próbálj meg beszélni, amennyiben az asztaltársaság amúgy ismeri egymást. Ne nyald-fald a barátnődet mindenki előtt, néha egy-egy puszi megengedett, de a hosszú nyálas smárolások nem oda valóak. Étkezésnél megkínálhatod azzal őket, amit hozzád legközelebb raktak le, merhetsz a barátnődnek az ételből, neki is tetszeni fog, meg anyuka biztosan el lesz ragadtatva. :)
Jó, tudom, hogy ez most ilyen illik/nem illik-re sikerült, de abból még sosem volt baj, ha valaki visszafogottabb. :)
20/L

Velem is ez volt. :) Mentünk esküvőre csak a barátnőm hívtam el ide. Illetve még nem járunk de ugyan úgy érzünk 1más iránt.
Szóval semmi para. Csak legyél udvarias(pl.: szedj neki enni, tölts neki inni, húzd ki a széket/ és ne télleg ne fogdosd a szülők előtt. Én pl. nem táncoltam de azthiszem, ez nem volt "rossz pont". Vacsora előtt/után szépen lehet sétálni és kettesben lenni. :)
És azzal is egyetértek, hogy a kötelező koccintásokon kívül tényleg ne igyál.

Utolsó vagyok.
Sok sikert. :) Drukkolok. :)
Nekem pont egy hete volt. :) És 3kor kezdődött szóval ilyenkor már ottvoltunk. Nálam még az is nehezítette a dolgot, hogy nagyon "puccos" esküvő volt mivel a drága polgármester házasodott... :\
Persze este itt aludt nálunk a bnőm és persze együtt aludtunk de semmi nem volt. :)
Tényleg figyelj az illemre, és ne próbálj szülőknél bevágódni valami kitalált szöveggel. Az se baj, ha nem beszélsz velük sokat és inkább a bnőd melett maradsz mindig. És legyél mindig határozott kísérő. :)
A beszédedre is tényleg figyelj meg az se baj ha csak akkor smárolod le ha csak kettesben vagytok.
Remélem segítettem. :)
f\18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!