Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nagyok a melleim. De ez nekem nem tetszik! Tanácsot szeretnék kérni! (bővebben lent)?
Első kommentelő: hogy jönnek ide a tanulmányaim? Képzeld nyári szünet van -.-" am meg mindenből átmentem és maximálisan teljesítettem, szóval ennyi..
Második: Nem kell segítenetek, hiszen tudom h nemtudja senki se levarázsolni(ha csak nem plasztikai sebész na mind1) Csak mondjátok meg hogy ez tényleg gáz-e, vagy csak én reagálom túl? És nektek mennyire számít a mellméret(fiúk)? stb..
Hát nem kérdést írtam, mert konkrétan nem akarok semmit sem kérdezni.. pont az hogy véleményeket kérek, lehetőleg minél többet =)
Am egyépként nekem éppen ezért fura, hogy az nem lehet h ált fiúkat csak az érdekli h mekkora a mellem?
Szerintem örülj neki hogy nagyok,más csak szeretne olyanokat mint amilyen neked van. Legyél rá büszke..lehet hogy most szégyelled,valószínűleg te korán érő típus vagy de szerintem neked már nem is nagyon fog nőni,majd a többiek közül is páran behozzák a "lemaradásukat".
Szerintem a legtöbb hasonló korú lány szégyenli kicsit mikor elkezd nőni a melle,hát még ha "túl" nagy...
Majd egy idő után megszokod de emiatt ne szégyenkezz!
Ha túl nagy az tényleg rossz,az egyik osztálytársamat emiatt foglyák megműteni,mert nem bírja cipelni.
De ha nem olyan nagy,akkor örülj neki,ez tetszik a pasiknak és aki szeret az kicsi és nagy mellel is szeret.
Nekem ugyan nincs nagy mellem,de sokan mondják,hogy jól nézek ki és sokszor zavar is,hogy bámulnak a pasik,meg beszólogatnak,de legalább növeli az önizalmam.(mégis megtaláltam a párom,aki nem a külsőm miatt van velem évek óta)
Én örülnék neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!