Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nagyok a melleim. De ez nekem nem tetszik! Tanácsot szeretnék kérni! (bővebben lent)?
tegnap 23:03
Azt nem neked írtam, olvasd el még egyszer az időpontot, annak szántam.
ma 02:13
Értem, hogy mit írsz, viszont így sem igaz. A mellméretnek egyáltalán nincs köze ahhoz, hogy mennyi teje lesz. Nincs olyan, "valószínűleg több teje lesz", mert nagyobb a melle, mert egyszerűen semmi köze a kettőnek egymáshoz. Nincs összefüggés a kettő között, nem befolyásolja a tej mennyiségét a mellméret, még "valószínűleg" sem. Ez egy régi tévhit.
00:00
Értem én, értem... Ezek szerint aki elöl-hátul lapos, annak is lesz bőven teje. Hiszen nem ettől függ.
Én úgy tudom, hogy azok a bizonyos tejtermelő sejtek a női mellben foglalnak helyet. Ha valakinek kicsi a melle - kevesebb sejtet tartalmaz - akkor valószínűleg kevés teje lesz. Persze, nem biztos, hiszen csodák mindig vannak. :-)
Bár tudom, a kettőnek semmi köze egymáshoz...
Nagymamámnak hatalmas mellei voltak, mégis kevés teje volt. Igen, előfordul. De azért lássuk be, nem ez az általános.
Maradjunk abban, hogy a nagyobb mell valóban nem garancia a sok tej képződésére, de lehetővé teszi azt. A kis mell viszont megakadályozza a sok tej termelését.
És ne mondd azt,hogy SEMMI KÖZE egymáshoz a kettőnek, mert bizony van összefüggés. Az más kérdés, hogy ezt még számtalan egyéb dolog is befolyásolja - de azért az összefüggés megvan ám.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!