Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész nagyok a melleim. De ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nagyok a melleim. De ez nekem nem tetszik! Tanácsot szeretnék kérni! (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Szóval a problémám eléggé.. furcsa, de nem vagyok megelégedve önmagammal.. 14 éves vagyok és elég nagy melleim vannak.. Nem olyan óriásiak nagyobbak a fejemnél de nem is kicsik.. és összes lány barátnőm azt mondja hogy ez milyen jó, és ők is nagyobbat akarnak.. De én valamiért kisebbeket akarok, mert zavar hogy ezt mindenki megjegyzi, és úgy érzem a fiúk is max csak emiatt néznek rám.. (ráadásul kiskoromban pár fiú azért nem akart velem barátkozni, mert ogy milyen a mellem..) és nem tudom mi a jó.. Szerintetek? Perverzek kerüljenek, léccives normális válaszokat.. Tudom hogy hülyén hangzik, de kicsit kisebbségi komplexusom van, mert én nem nagyon szeretem ezt.. Főleg hogy nem szeretek feltűnő lenni semmilyen téren..
2011. júl. 23. 21:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

tegnap 23:03

Azt nem neked írtam, olvasd el még egyszer az időpontot, annak szántam.

ma 02:13

Értem, hogy mit írsz, viszont így sem igaz. A mellméretnek egyáltalán nincs köze ahhoz, hogy mennyi teje lesz. Nincs olyan, "valószínűleg több teje lesz", mert nagyobb a melle, mert egyszerűen semmi köze a kettőnek egymáshoz. Nincs összefüggés a kettő között, nem befolyásolja a tej mennyiségét a mellméret, még "valószínűleg" sem. Ez egy régi tévhit.

2011. júl. 25. 00:00
 22/25 anonim ***** válasza:

00:00

Értem én, értem... Ezek szerint aki elöl-hátul lapos, annak is lesz bőven teje. Hiszen nem ettől függ.

Én úgy tudom, hogy azok a bizonyos tejtermelő sejtek a női mellben foglalnak helyet. Ha valakinek kicsi a melle - kevesebb sejtet tartalmaz - akkor valószínűleg kevés teje lesz. Persze, nem biztos, hiszen csodák mindig vannak. :-)

Bár tudom, a kettőnek semmi köze egymáshoz...

Nagymamámnak hatalmas mellei voltak, mégis kevés teje volt. Igen, előfordul. De azért lássuk be, nem ez az általános.

Maradjunk abban, hogy a nagyobb mell valóban nem garancia a sok tej képződésére, de lehetővé teszi azt. A kis mell viszont megakadályozza a sok tej termelését.

És ne mondd azt,hogy SEMMI KÖZE egymáshoz a kettőnek, mert bizony van összefüggés. Az más kérdés, hogy ezt még számtalan egyéb dolog is befolyásolja - de azért az összefüggés megvan ám.

Pedro

2011. júl. 25. 00:15
 23/25 anonim ***** válasza:
A tejtermelőmirigyek nagyon kicsi helyet foglalnak el a mellben. A nagyobb mell nem a termelőmirigyektől nagyobb, hanem a zsírszövettől. Addig nincs is szerepük, amíg nem kell babát etetni, és tudtommal a legtöbb tej pont szoptatás közben termelődik, amikor szívja a baba. Próbáltam keresni egy értelmes cikket erről, de sajnos nem találtam semmilyet sem.
2011. júl. 25. 00:36
 24/25 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy és hány kg?
2011. júl. 25. 01:56
 25/25 A kérdező kommentje:
173cm-er vagyok és 57kiló.. és ált 70es melltartó kell, mert vékony vagyok, de B-s kosár asszem..
2011. júl. 25. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!