Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész nagyok a melleim. De ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nagyok a melleim. De ez nekem nem tetszik! Tanácsot szeretnék kérni! (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Szóval a problémám eléggé.. furcsa, de nem vagyok megelégedve önmagammal.. 14 éves vagyok és elég nagy melleim vannak.. Nem olyan óriásiak nagyobbak a fejemnél de nem is kicsik.. és összes lány barátnőm azt mondja hogy ez milyen jó, és ők is nagyobbat akarnak.. De én valamiért kisebbeket akarok, mert zavar hogy ezt mindenki megjegyzi, és úgy érzem a fiúk is max csak emiatt néznek rám.. (ráadásul kiskoromban pár fiú azért nem akart velem barátkozni, mert ogy milyen a mellem..) és nem tudom mi a jó.. Szerintetek? Perverzek kerüljenek, léccives normális válaszokat.. Tudom hogy hülyén hangzik, de kicsit kisebbségi komplexusom van, mert én nem nagyon szeretem ezt.. Főleg hogy nem szeretek feltűnő lenni semmilyen téren..
2011. júl. 23. 21:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nekem azért nem akkora hogy nehéz cipelnem.. vagyis nem vettem észre.. igazából nem tudom hogy az enyém mekkrának számít, de sztem nem kicsik.. nemis óriásiak csak.. a közepesnél nagyobbak xD
2011. júl. 23. 22:03
 12/25 anonim ***** válasza:

Vannak ám olyan fiúk is, akik a nagy melleket szeretik. :-D

Most még, 14 évesen lehet, hogy kényelmetlenül érzed magad kissé, de hidd el, ez később elmúlik. (Nem beszélve arról, hogy később, ha szülni fogsz, valószínűleg lesz elég tejed, nem kell tápszerekkel etetned a babádat.)

Szóval fel a fejjel, szerintem is több előnye van, mint hátránya!

Pedro

2011. júl. 23. 22:04
 13/25 anonim ***** válasza:
tegyél föl képet, akkor meg tudjuk mondani, hogy túl nagy-e :P
2011. júl. 23. 22:23
 14/25 anonim ***** válasza:

nekem is nagy volt a mellem 85/H-I melltartó kellet

ha plasztikáztani akarod tudnod kell h a szoptatás rovására mehet

nekem volt korrekcióm 60% vették le a melleimnek kb 1.5 kg mellenként összesen 3kg szövetett operáltak ki

most 85/D és nagyon szeretem még így sem kicsi de minden esetre elviselhető lett az életem

viszont a 3 gyereknél (meglepetésként jött) nem tudtam szoptatni és ezt nagyon bánom :-(

2011. júl. 23. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:

ma 22:04

Semmi köze nincs a mellméretnek ahhoz, hogy kinek mennyi teje lesz.

2011. júl. 23. 22:34
 16/25 anonim ***** válasza:

bocsi de had tudjam már h mi történt velem

ha kioperáljék a mellszöveted ott hegesedi fog akár akarod akár nem és ez igenis befolyásolja a szoptatást !!!! a plasztikán nem a funkción van a hangsúly hanem h szép legyen mit érdekli őket h átvágják a tejcsatornákat és kiveszik a tejöblöket????

ezek híján meg nem tudsz szoptatni nem ???

amúgy ha ennyire okos vagy akkor mond meg miért nem volt tejem a 3ik babánál ?????

2011. júl. 23. 23:03
 17/25 anonim válasza:
Nekem úgy jött le hogy menőzni jössz ide.. :D menjél inkább aludni:DDDD
2011. júl. 24. 00:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy és hány kg ha ezeket tudják az emberek az befolyásoló tényező!
2011. júl. 24. 01:34
 19/25 anonim ***** válasza:

22:34

A mondatomban (ha szíveskedtél volna elolvasni) ott szerepelt a "valószínűleg" szó. Ennek a jelentése kb. az, hogy nem biztos, de jó esély van rá.

Viszont akinek kicsi a melle, annak biztosan nem lesz elég teje. (Ha ezt sem értenéd, a "biztosan" azt jelenti, hogy semmi esély sincs rá.)

Csak végig kellene gondolni, amit a másik ír, akkor elkerülhetők lennének az ilyesfajta apró szövegértelmezési problémák...

Pedro

2011. júl. 24. 02:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát nekem sincs kis mellem,de én már felfogtam,hogy ez csak az előnyömre válhat,mert amúgy meg nem vagyok ronda csak kicsit teltebb vagyok,ezalatt nem azt értem h 70 kiló meg stb,csak nem pálcika vagyok.:D
2011. júl. 24. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!