Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nagyok a melleim. De ez nekem nem tetszik! Tanácsot szeretnék kérni! (bővebben lent)?
Vannak ám olyan fiúk is, akik a nagy melleket szeretik. :-D
Most még, 14 évesen lehet, hogy kényelmetlenül érzed magad kissé, de hidd el, ez később elmúlik. (Nem beszélve arról, hogy később, ha szülni fogsz, valószínűleg lesz elég tejed, nem kell tápszerekkel etetned a babádat.)
Szóval fel a fejjel, szerintem is több előnye van, mint hátránya!
Pedro
nekem is nagy volt a mellem 85/H-I melltartó kellet
ha plasztikáztani akarod tudnod kell h a szoptatás rovására mehet
nekem volt korrekcióm 60% vették le a melleimnek kb 1.5 kg mellenként összesen 3kg szövetett operáltak ki
most 85/D és nagyon szeretem még így sem kicsi de minden esetre elviselhető lett az életem
viszont a 3 gyereknél (meglepetésként jött) nem tudtam szoptatni és ezt nagyon bánom :-(
ma 22:04
Semmi köze nincs a mellméretnek ahhoz, hogy kinek mennyi teje lesz.
bocsi de had tudjam már h mi történt velem
ha kioperáljék a mellszöveted ott hegesedi fog akár akarod akár nem és ez igenis befolyásolja a szoptatást !!!! a plasztikán nem a funkción van a hangsúly hanem h szép legyen mit érdekli őket h átvágják a tejcsatornákat és kiveszik a tejöblöket????
ezek híján meg nem tudsz szoptatni nem ???
amúgy ha ennyire okos vagy akkor mond meg miért nem volt tejem a 3ik babánál ?????
22:34
A mondatomban (ha szíveskedtél volna elolvasni) ott szerepelt a "valószínűleg" szó. Ennek a jelentése kb. az, hogy nem biztos, de jó esély van rá.
Viszont akinek kicsi a melle, annak biztosan nem lesz elég teje. (Ha ezt sem értenéd, a "biztosan" azt jelenti, hogy semmi esély sincs rá.)
Csak végig kellene gondolni, amit a másik ír, akkor elkerülhetők lennének az ilyesfajta apró szövegértelmezési problémák...
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!