Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő azzal utasítana el benneteket, hogy még éretlen egy tartós párkapcsolatra, hinnétek neki?
Figyelt kérdés
Lerázós szövegnek tűnik, vagy hinnétek neki? Mert én valóban így vagyok vele.2013. márc. 3. 23:24
11/12 anonim válasza:
Lefordítva női nyelvre nem akar párkapcsolatot csak dugni akar minél több nőt de ez nem zárja ki azt hogy téged is megfektetne szívesen
12/12 anonim válasza:
Nem ismerem az előzményeket, de én is mondtam már ilyet férfinek...
Konkrétan a Dunaparton sétáltunk, és anyázta a külföldieket, és kifizettette velem a saját kávémat, meg ilyenek... Jövőképe meg nulla!
Fogalmam sincs, te hogyan viselkedsz, hogyan gondolkodsz, de lehet ám, hogy igaza volt a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!