Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő azzal utasítana el benneteket, hogy még éretlen egy tartós párkapcsolatra, hinnétek neki?
Figyelt kérdés
Lerázós szövegnek tűnik, vagy hinnétek neki? Mert én valóban így vagyok vele.2013. márc. 3. 23:24
1/12 anonim válasza:
Hány éves a nő és hány éves vagy Te?
2/12 intrepid válasza:
Udvariasan akar lepattintani. Nem jössz be neki, és nem akar bunkó lenni.
3/12 anonim válasza:
Dehogy hinnék neki, ez egy tipikus diplomatikus kifogás. Van még egy pár ilyen duma.
4/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a nő.
Kérdezőnek: Egy normális ember, jelen esetben férfi így is, úgy is tiszteletben tartja a jelenlegi döntésedet, állapotodat. Úgyhogy végül is mindegy, hogy elhiszi vagy sem.
5/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, és 22.
2013. márc. 3. 23:31
6/12 A kérdező kommentje:
De ahogy mondom, tényleg úgy is gondolom.
2013. márc. 3. 23:32
7/12 anonim válasza:
ezzel olyan mintha azt mondaná, hogy én érett vagyok egy tartós kapcsolatra
szóval megtisztelő.
jobb mintha azt mondaná, hogy bennem nem lehet megbízni, rám nem lehet alapozni, mint amit az exem mondott. mintha egy senki lennék.
8/12 anonim válasza:
Manapság ha őszinte vagy, azt is lerázásnak veszik. Nem hiszem el, hogy egy ilyen teljesen átlagos indokot nem lehet elhinni.
Többen vannak, akik éretlenek felnőtt kapcsolatokra, mint amennyien be merik vallani.
9/12 anonim válasza:
szóval olyan, mintha magát minősítené, nem engem. én elfogadnám, mégha kamu is.
10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos bármennyire is szeretném, nem vagyok még érett egy tartós párkapcsolatra, de dolgozom rajta (magamon)!!
2013. márc. 3. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!