Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idióta válaszok... Inkább ne is írtatok volna neki...
Véleményem szerint ezek a biztos jelek:
- Van egy barátod, aki ha veled van, ideges és feszült leszel;
- Ha megnézed a fiúkat is, és pl. a metrón észreveszel egy srácot, de nem tudod levenni róla a szemed, valamint megjegyzed magadban, hogy jó teste van, vagy hogy helyes.
- Ha el tudod képzelni, és nem undorodsz a gondolattól, hogy egy fiúval csókolózz, vagy esetleg messzebbre menj.
Hidd el, a mai világban hála az égnek egyre egyre elfogadottabb dolog. Én kitartok mellettük, hiszen maga a szeretet/szerelem fontos, nem az, hogy ki iránt érezzük.
De most ez az utolsó válasz inkább arra irányul,h a kérdező meleg-e vagy sem,mintha ezt nem tudná magában elrendezni. De itt vki másról kérdez, nem?
Nekem vannak meleg ismerőseim és azon gondolkozom,h mindegyiken meg lehet figyelni vagy a beszédben vagy a gesztusokban és mozdulatokban valami 'szépet',szóval olyan túl finomkodót. De sokszor olyat is,hogy a fiúknak nagyon gyatra a kapcsolata az apjukkal. Lehet,h hülyeség,de szerintem ez is közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!