Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a jelei ha valaki homoszex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei ha valaki homoszexualis?

Figyelt kérdés
meleg

2013. márc. 3. 12:23
1 2
 11/12 SennaHikari ***** válasza:
100%

Idióta válaszok... Inkább ne is írtatok volna neki...

Véleményem szerint ezek a biztos jelek:

- Van egy barátod, aki ha veled van, ideges és feszült leszel;

- Ha megnézed a fiúkat is, és pl. a metrón észreveszel egy srácot, de nem tudod levenni róla a szemed, valamint megjegyzed magadban, hogy jó teste van, vagy hogy helyes.

- Ha el tudod képzelni, és nem undorodsz a gondolattól, hogy egy fiúval csókolózz, vagy esetleg messzebbre menj.

Hidd el, a mai világban hála az égnek egyre egyre elfogadottabb dolog. Én kitartok mellettük, hiszen maga a szeretet/szerelem fontos, nem az, hogy ki iránt érezzük.

2013. márc. 7. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
74%

De most ez az utolsó válasz inkább arra irányul,h a kérdező meleg-e vagy sem,mintha ezt nem tudná magában elrendezni. De itt vki másról kérdez, nem?

Nekem vannak meleg ismerőseim és azon gondolkozom,h mindegyiken meg lehet figyelni vagy a beszédben vagy a gesztusokban és mozdulatokban valami 'szépet',szóval olyan túl finomkodót. De sokszor olyat is,hogy a fiúknak nagyon gyatra a kapcsolata az apjukkal. Lehet,h hülyeség,de szerintem ez is közrejátszik.

2013. márc. 9. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!