Egy homoszexuális fiút, pl. az iskolában, honnan lehet felismerni, hogy az? Mik lehetnek az árulkodó jelei annak, hogy az?
Nekem volt egy iskolatársam, akit minden kétség nélkül fiúnak könyveltem el. A tablóképéről derült ki aztán számomra, hogy valójában lány!! XDDDD
Kissé döbbentem!
Ha "hajtűdobáló", azaz a jellegzetesen feminim [sztereotipizálva nőies, finomkodó, stb.], akkor általában a többség azonnal ráugrik és nem is téved.
De a többség nem ilyen, szóval... gesztusokból. Konkrétat nem tudok mondani.
Én meleg lány vagyok, és hát... örülnék, ha csak fél percre kigyulladna egy lila pötty az érintettek homlokán, mert ez a "gaydar" [melegradar] dolog csak a szélsőséges példák esetében működik megfelelően és azonnal.
Ami árulkodó jel az az, ha már párkapcsolatban van, jár valakivel az illető, és nem rejtegeti mindenki elől a tényt [nem azt, hogy milyen a nemi élete - inkább egy kézfogásra, "van párom" mondatra gondolok]. Ha jobban ismered az illetőt, jóbarátja vagy, akkor nyilván ismered a szokásait, a beszédmódját, életfelfogását, stb. Például nem férfi-nő kapcsolatot fog emlegetni, feleléskor irodalmon, hanem sima mezei szerelmi kapcsolatot. Legalábbis én így szoktam.
Pontosat, ahogy heterók esetében is, úgy tudsz mondani, ha közelről ismered a másik rezdüléseit, pl. barátság esetén. Mert vannak fiús lányok, akik szőke hercegről álmodoznak, és vannak lányos, bájolgó fiúk, akik szőke hercegnőről merengenek.
nekem van srác haverom aki meleg, saját stílusa van,mint minden más embernek,tök normális és ugyanugy viselkedik mint a többi srác,csak éppen nem csajozni jár hanem pasizni (: egyébként,ezt igy ránézésre talán lehet látni... vagy nem is tudom ...
18/L
Hm ez érdekes, én is rájönnék szívesen. :)
A mi sulinkban egy szép barnahajúszemű fiú az, akiről kideríteném. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!