Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tennétek megjegyzést ha egy deszkás srác és egy plázacica párossal találkoznátok az utcán?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy egy fültágítós,üllep-nadrágos, piercinges srác egy szőke,mélyen-dekoltált csaj kezét fogná?!
Feltűnne? Vagy elmennétek mellettük megjegyzés nélkül?
2009. szept. 11. 18:51
11/27 anonim válasza:
hát... ez most konkrétan... a kutyát nem érdekli:D
13/27 anonim válasza:
nem érdekelne...ha szeretik egymást miért ne.
14/27 anonim válasza:
Ha nem érdekel minek írsz?
Amúgy én minden nap látok ilyen párost. Ezek passzolnak.
Ennél már csak a bunkó focista - plázacica gyakoribb.
15/27 anonim válasza:
biztos nem. :)
sőt, én inkább örülnék, h van ilyen, mert én pl szeretek csinin felöltözni, de közben bejönnek a deszkás meg emos fiúk... csak mindig őgy érzem nekik olyan csaj kell.
16/27 anonim válasza:
Mi az a deszkás srác? Ács?:D
Miért zavarna egy ács meg egy macska az utcán?
17/27 anonim válasza:
Biztos kiröhögném magamban, főleg h a deszkás "egyéniség" imázshoz h jön egy olcsó, tömegtermék, platina béjb. De sajnos azt kell mondjam, felénk rengeteg ien páros van :/ xD
18/27 anonim válasza:
háát mi ugy vagyunk h én emo filing ő meg plázacica de nagyon jol megvagyunk.:) gyakran néznek meg beszlonak h a köcsög emósnak milyen barátnője van, meg h jaaj csak biztos barátnők,biztos az öccse..
19/27 anonim válasza:
Hát szerintem semmi baj nincs ezzel.Az embernek szerintem mindegy hogy a párja milyen stílusú ha szereti.
Lehet felőlem csöves-pláza páros ...biztos felkapnám a fejem dehát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!