Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tennétek megjegyzést ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tennétek megjegyzést ha egy deszkás srác és egy plázacica párossal találkoznátok az utcán?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy egy fültágítós,üllep-nadrágos, piercinges srác egy szőke,mélyen-dekoltált csaj kezét fogná?!

Feltűnne? Vagy elmennétek mellettük megjegyzés nélkül?

2009. szept. 11. 18:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Lesz*rom :DD
2009. szept. 11. 18:54
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Nekem feltűnne, de ez elég gyakori. Én legalábbis elég sok ilyen párocskát látok felénk. Negatív megjegyzést pedig csak a parasztok tesznek ilyen dologra. Szeretitek egymást és ez a lényeg, nem pedig hogy mások mit gondolnak. 21/L
2009. szept. 11. 18:56
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos :D Még soha nem láttam ilyen párost!

Láttam szép/kevésbé szép pár egyik fele /másik.

Ilyen deszkás kontra plázacica még nem.

Annyi fura párossal találkozom nap mint nap, de még így is teszek megjegyzést akkor ha pl a barátnőimmel sétálok. Diszkréten.

2009. szept. 11. 18:57
 4/27 anonim ***** válasza:
93%

Szintén sok ember jön velem szemben az utcán...

és velem is megesik ha nagyon kirívó párost látok, akkor feltűnőbben nézem őket.

Erre a párosításra nem csodálkozom rá.

Tetszenek a különböző stílust képviselők együttes látványa.

19/L

2009. szept. 11. 19:00
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Én nem teszek megjegyzést. Én is ismerek egy ilyen párost, mármint csak a srácot. Mondjuk neki nincs fültágítója, de ülepes gatyája van, de mélg így is jól öltözköik és nagyon helyes arca van:D A barátnője is szép:)
2009. szept. 11. 19:05
 6/27 anonim ***** válasza:
83%
hát ez nem túl ritka párosítás. mindkettő olyan suttyó stílus eléggé, szóval passzolnak is. de nekem tök nyolc, senki stílusára nem szoktam megjegyzést tenni (utcán pláne nem), esetleg arra ha valami különösen ízlésficamos öltözetet látok, de az meg már nem stílus kérdése.
2009. szept. 11. 19:26
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

ja és egy CSAJ nem lehet mélyen-dekoltált. ;)

előző vtam.

2009. szept. 11. 19:27
 8/27 anonim ***** válasza:
82%

ember! leszarom és te is szard le-.-

Ezek a problémák....!

2009. szept. 11. 19:29
 9/27 anonim ***** válasza:
54%

Nem mer mind 2 egy pózer.

Az már furcsább lenne ha egy pláza cica egy rokkerrel járna.

2009. szept. 11. 19:38
 10/27 anonim ***** válasza:
78%
egyáltalán nem értekel
2009. szept. 11. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!