Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
07:54
Igen, igen.. akárhová megyek viszem magammal a telefont.
Akármit csinálok akárhol vagyok, mindig visszaírtam neki.
És ha még most is írna hogy na már nem haragszik, megbocsájtanék neki...
08:05
Én is megtenném ezt. De attól is félek hogy a végén azért is megharagudna ha tiltanám, és akkor tényleg soha többet nem beszélne velem. Most legutoljára apámat is a szájára vette. És még ezért sem haragszom. Nem lettem rá ideges.. Én nem vágtam vissza. Mi ez már?!
Én ugyanezt érzem annak annak ellenére, hogy abszolút nem érdemli meg a figyelmem és az érzéseim.
Teljes leépítés. Most kezd a vágyakozás átalakulni valami ellenkező érzéssé.
Úgyis rájön egyszer mekkora hiba volt...
Van amikor az idő segít, de van amikor nem. Én abban a hitben élek, hogy az idő semmin sem változtat, csak a tettek. Ha nem teszel semmit, nem változik semmi. Szerintem próbálj vele beszélni, DE NE SZÁLLJ RÁ! Hasonló cipőben járok, csak az a különbség, hogy én már 7 éve szerelmes vagyok belé, és csak most szedtem össze a bátorságomat, hogy elmondjam neki. El is mondtam, erre:
Kedves vagy és aranyos, de most mennem kell! Aztán el ment a barátaihoz. Szerintem menj oda hozzá, és beszélj vele: mondd neki, hogy tényleg nagyon fontos neked, és kérdezd meg, hogy mi az akadálya annak, hogy összejöjjetek. Mondd neki, hogy nagyon fáj, hogy nem foglalkozik veled, de ne alázkodj meg előtte. Ha tényleg nincs semmi esély rá, hogy összejöjjetek, akkor muszáj elfelejtened. De ezt ne úgy kezd, hogy: Kidobom az összes vele készült fotót és az összes emlékemet róla (szerintem ez nem segít semmit) jó ötlet ha elfoglalod magad valamivel, de szerintem egy szerelmet csak egy másik szerelem múlaszthat el :) SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!