Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van 1 srác akivel még novemberben ismerkedtem meg facebookon. Nagyon kedves (volt) és kiderült, hogy pont aznap lett bnője (csak fb.ról ismeri) Próbáltam nem foglalkozni azzal a csajjal, de valahogy december közepén vettem észre, hogy féltékeny vagyok a lányra. A fiú állati jófej, Ő is többet érez irántam, már többször camoztunk is. Vele minden más, mikor decemberben meghalt a papám csak Ő tudott hatni rám csak Ő tudott megvígasztalni (nagyon jó kapcsolatom volt a papámmal). Aztán elmondtam mit érzek íránta.(Ez nagy hülyeség volt) Kissé össze vesztünk, de másnap már kibékültünk. Jó nézzetek hülyének, nem tudok nélküle élni.Túl sok emlék köt hozzá. De a bnőjével még mindig együtt van, de ez mégis milyen h közben velem "szórakozik" meg még rosszabb esetben kitudja hány lánnyal ?? Szerintetek meddig lesz még együtt a barátnőjével, és szerintetek mi lesz a vége a mi "kapcsolatunknak" ?? PLS HELP 16/L2013. jan. 27. 13:50
2/5 anonim válasza:
az fb-s kapcsolatokra nem lehet semmit alapozni de viszont ha ti se találkoztatok az se valami jo helyzek meg kéne őt személyesen ismerni hisz neten keresztül... gondolj bele az már milyen...
3/5 anonim válasza:
én már ott elfelejtettem volna,hogy lett egy barátnője.DE CSAK FB-RÓL ISMERI.mi a tosz...?
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg kívülről nézni a helyzetedet. Te szereted, ő mást szeret.Jó barát vagy.
5/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló a helyzetem. Majdnem ugyanez. Csak én találkoztam is vele, meg aludtam is ott náluk. Aztán elmondtam neki, és úgy igazán nem lehetett köveztetni az érzéseire a reakciója alapján. Aztán nagyon elkezdett bókolni, és találkoztunk is, de aztán összevesztünk és én azt mondtam neki, hogy már úgy sem érdekel, aztán lett barátnője, és a szívem majd megszakadt, utána kibékültünk, de már nem volt olyan a kapcsolatunk mint régen. Ez még októberben történt. És érdekes nekem is éppen majdnem akkor halt meg a papám, kicsit előbb, és csak Ő tudott akkor megnevettetni. Már hónapok óta miatta szenvedek. Kb. egy éve ismertem meg. És én vigasztaltam mikor egy lány miatt szenvedett. És akkor jöttem rá hogy szeretem. Épp pár napja tiltottam le fb-n, Őt is meg a bátyját is. Nem bírtam már tovább, hogy nem merek írni neki, mert már sokszor volt olyan, hogy nem válaszolt, és félek ettől. Szerintem hagyd te is, csak szenvedni fogsz, és is úgy éreztem egy héttel ezelőtt, hogy nem tudok élni nélküle, de muszáj Őt elfelejtenem, mert nem lehet úgy élni, hogy mindig csak Ő jár az eszedben. Szerintem te is tedd, amit én. Saját tapasztalat, csak szenvedést fog okozni, és okoz is, mint írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!