Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek visszakaphatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszakaphatom még, vagy felejtsem el örökre?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba, akivel évekkel ezelőtt jártunk 1 évig. Szakítottunk, mert túlságosan ki akartam sajátítani magamnak. Nem engedtem, hogy a barátaival találkozzon, féltem, hogy elhagy valakiért. Szex terén túl sokat vártam tőle, sokat zaklattam, hogy csináljuk, akkor is ha nem volt kedve hozzá. Akkor vettem észre a hibákat, amikor már késő volt, elhagyott. Éveken át kerestem, írtam neki, megaláztam magam, bármire képes lettem volna, hogy visszaszerezzem, akkor is ha volt valakije. Minden alkalommal lekoptatott, világosan megmondta, hogy köztünk már nincs semmi. Majd nem beszéltünk egy ideig, és most barátként elkezdtünk újra kommunikálni. Szinte minden nap beszélünk. Nem panaszkodik, de tudom, hogy nem boldog a kapcsolatában. Van már egy fél éves kisfia is. A párja elhanyagolja, iszik. Úgy teszek, mintha csak barát lennék, de a szívem mélyén még mindig nagyon szeretem. Bevalljam neki, vagy élvezzem, hogy egyáltalán barátként szóba áll velem?
2013. febr. 27. 10:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél ott mellette barátként. Könnyen megijedhet, ha vallanál.

Idővel, finoman utalhatsz rá, hogyan érzel, de ne miattad menjenek külön, legyen az ő döntése.

2013. febr. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!