Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem foglalkozik veled, akkor te miért?! Közel áll a szívedhez, de ha lesz@r akkor hagyd a francba.
Lehet hogy nehéz felejteni, de idővel minden seb begyógyul.
Szóval fel a fejjel! Kapcsolódj ki (mozi,séta,sportolás)
2013. márc. 1. 07:19
2/17 A kérdező kommentje:
Első: Jártál már hasonló cipőben? Ezek tényleg segítenek?
Volt egy nagyon jó lánybarátom, aki napról napra kakilt rám.
Én hónapokig szenvedtem miatta mert rosszul esett, hogy nem foglalkozik velem (nem volt rá oka, hogy utáljon.)
Aztán, eljártam moziba haverokkal, amikor jó idő volt kijártam focizni,futni a parkba, és segített!
Most a csajszi azért küzd,hogy bocsássak meg neki.:D
2013. márc. 1. 07:37
Egyáltalán nem segítenek, max. ideig óráig, vagy amíg az adott elterelő tevékenységet űzöd, addig. De utána, amint van szabad kapacitásod, egyből újra a múlton fogsz töprengeni és rágódni... egyetlen dolog segíthet, az idő. Előbb-utóbb eleged lesz abból, hogy te minden viszonzás nélkül vágyódsz utána, és ez segíteni fog abban, hogy lassan felejts. De ne várj eredményt egyik napról a másikra, van akinél ehhez elegendő pár hét, és van, akinek egy év sem elég. Én sajnos az utóbbi kategóriába tartozok. Ráadásul sokat számít az is, hogy az illetővel milyen rendszeresen találkozol, kommunikálsz egyéb módon, mert ez még jobban visszaveti a felejtés folyamatát. Kitartás, sokat segítene az, ha találnál valaki mást, aki egy kicsit is érdekel és megpróbálnál rá koncentrálni.
2013. márc. 1. 07:41
5/17 A kérdező kommentje:
Hmm. Fordult a kocka! :)
Az az igazság hogy nincs olyan sok barátom. 1van akivel tudnék is mit kezdeni csak ő nem ér rá mindig velem foglalkozni.. Mondják azt is hogy ismerkedjek másokkal, de túl félénk vagyok.. Nem vagyok egy egyszerű eset! :)
De ha már azzal a kevés barátoddal elmész egy pár helyre szórakozni, vagy kirándulni, akkor megismerhetsz új embereket, akik közül újra lehetne válogatni. Nyiss a külvilág felé.
2013. márc. 1. 07:48
7/17 A kérdező kommentje:
07:41
igen amúgy ezt már tapasztaltam. Míg másik barátommal vagyok addig eltudom felejteni. De mihánt egyedül vagyok. Be fekszem az ágyamba, egyből elkezd járni az agyam. Amúgy a nap 24órájában majdnem hogy folyamatosan beszéltünk. (sms-eztünk) és mint egy megszállott úgy nézem a telefonomat percenként, .hogy írt-e.t
8/17 A kérdező kommentje:
07:48
igazad lehet. Csak úgy érzem most hogy őt nem pótolhatja senki sem. :(
Igen, ismerős a szituáció... lassan majd lekattansz a telefonodról, ha mondjuk két hétig meg sem nyikkan... tapasztalat. Én még a vécére is azzal jártam, mert annyira vártam tőle egy üzenetet, de ma már nem is abban a helyiségben van, amelyikben éppen tartózkodom. Bár az utcán még mindig őt keresem, és sajnos ott szinte minden másnap legalább össze is futunk, de hamarosan ez változni fog, attól várok egy kis löketet a felejtésben.
2013. márc. 1. 07:54
Nekem is az idő segített és a teljes ignorálás. Úgy tettem mintha meghalt volna. Kizártam őt teljesen az életemből. Nulla kommunikáció legalább fél évig. Facebookról letiltottam, sőt magamat is töröltem így biztos nem oldom fel fél perc múlva, hogy az adatlapját nézegessem. Telefonszámát smseit kitöröltem, az ajándékait eltettem a polcról, hogy semmi ne is emlékeztessen rá. Nekem ez a tuti módszerem.
2013. márc. 1. 08:05
Kapcsolódó kérdések: