Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, aki sosem fogy ki a poénokból? Aki NAGYON humoros? Én ilyet keresek!
Imádok nevetni, ezért egy olyan barátra vágyom, aki mindig meg tud nevettetni. Ami nem nehéz, mert a leghülyébb dolgokon is képes vagyok nevetni. :D Ti ismertek ilyen fiút? Hol keressem? Külsőt nem tudom behatárolni, vagy szimpatikus, vagy nem. Nem vagyok válogatós. :)
16L
Utolsónak osztom a véleményét:D
Amúgy ja,az itteniek közül van bőven kikből válogass..
amúgy meg akik az osztályban baromkodnak,stb azok kellenek neked:)
Én pl osztályban nem szoktam hű de nagy poénokat mondani,sőt legtöbbször senki sem,de azért nevetnek:D
Tök egyszerű.
Keress magabiztos fiút, aki nem beképzelt és nagyképű, de vannak barátai.
Az ilyen emberek rengeteget témáznak, sok sztorijuk van és szeretnek viccesek lenni.
Tudom, mert én is ilyen vagyok :D
Viszont te nagyon-nagyon fiatal vagy :D
Egy idő után elég idegesítő lenne egy olyan fiú aki megállás nélkül mondja a hülyeséget.
Meg amúgy is a humor is elég szubjektív, az én humorom speciel a szarkazmus, cinizmus, irónia irányba húz inkább,de ezzel gyakran úgy járok,hogy 1-2 ismerősöm nem érti( leginkább 1-2 hölgy ismerősöm),de a legtöbben viccesnek tartják,de nem a hahotázós/pad csapkodós formában.
+ hogy valaki mennyire humoros, az függ a komolyságától, az intelligenciájától( a hallgatóétól is), és a hangulatától. (én speciel fáradtam pillanataimban elég unalmas tudok lenni ,meg amikor elalszom a buszon,bár a többiek meg azon is képesek röhögni, szóval érted :D )
16/F
Én ilyen vagyok,bár tudom hol a határ..Horvátországnál,Letenye haha..
viccet félretéve én mindenből viccet csinálok általában,de tényleg tudom mi az amivel nem viccelünk,illetve a másik oldalam meg komoly ha arról van szó,mind helyzetfüggő.
nem vagyok egy humor herold de van egy alap humorom, meg van hogy vki akinek tetszem állandóan röhögcsél mellettem de sztem nem engem keresel :P
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!