Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a céljuk ezeknek a szubliminális üzeneteknek?
(A témakör nem biztos, hogy jó, de szerintem ez áll hozzá a legközelebb.)
Mostanában kezdtem tájékozódni a szubliminális üzenetekről, érdekesnek találom a témát.
Itt van pl. ez a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=U8-UeJIL4Mw
Addig oké, hogy (kb. 2:24-től) rejtett "SEX" feliratok és egyéb szexualitásra utaló "jelek" vannak elrejtve a képekben (bár egy-két képnél erősen "belemagyarázósnak" tűnik a dolog), de ez mire jó? Tegyük fel, hogy a tudatalattim tényleg érzékeli ezeket a képeket/feliratokat. És akkor mi van? Mit érnek el vele? Ez az, amit nem értek. Valakinek vélemény?
Besz@rok az ilyen osszeeskuveselmeletes baromsagoktol!
Az egesz csak belemagyarazas...
...xD A párom nem igazán díjazná a dolgot. :P
Nem értitek a lényeget. Nem egy összeesküvés-elméleteket szajkózó agyatlan zombi vagyok. Az van, hogy az első válaszadóhoz hasonló véleményen vagyok a dologgal kapcsolatban, pont ezért, mert nem látom értelmét a dolognak. Full kívülálló (és kritikus) szemmel nézem az egészet, szimplán kíváncsi vagyok, mert érdekel a téma, és próbálom megérteni. Ennyi. :)
4 -es igazad van, de aki itt tesz fel kerdest ezt nem fogja megerteni!
Sot goze sincs arrol mi megy itt...
Nem biztos, hogy jól gondolom, de szerintem nem arra megy ki ez, hogy a még kiforratlan agyakat szexközpontúvá torzítsa, hanem hogy kihasználja az emberi agy eredendő szexközpontúságát. Tehát ha te a tudatod egyik mély bugyrában dolgozod fel az infót, az az ösztön révén beléd kódolt vágyadat kelti fel, és mivel az adott áruval kapcsolatban érzed, hogy kellemes érzetet csalogat elő, több eséllyel leszel a vásárlója, mint manipuláció nélkül. A gyerekműsorokban, játékokban elrejtett üzenetek is inkább a szülőknek szólhatnak, mert végső soron ők döntik el, mit hajlandóak venni a porontyaiknak vagy milyen tévéadás elé ültetik be őket (ezáltal növelve a nézettséget). Nem valószínű, hogy egy ötéves bármit is fel tudna fogni (akár tudatosan, akár tudat alatt) az ilyesmiből, hiszen az ismeretei hiányosak hozzá.
Ismétlem: ez csak az én egyéni véleményem, nem muszáj igazat adni nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!