Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes kérdés. Mi a véleményetek az abortuszról?
Mit gondoltok róla?
Milyen esetben tartjátok elfogadottnak/jogosnak?
Mi a véleményetek arról a nőről, aki már vetette el a gyermekét?
Ha kérhetem nemet, és kort írjatok.
Aki úgy érzi, a személyes tapasztalatát is leírhatja.
Előre is köszönöm, ha válaszoltok! És nagyon kérem, hogy kulturáltan írjatok! Köszönöm!
ma 15:59- az én élményem is hasonló volt. bent a teremben konkrétan az ájulás kerülgetett. és érdekes módon azt figyeltem meg, hogy a nők sokkal rosszabbul viselték. hogy most az anyai ösztönök, vagy csak simán a gyengébb idegrendszer/tűrőképesség miatt....
köszönöm a válaszokat!
20as!
"mindenki maga döntse el, hogy mit kezd a testével"
alapból igazad van, de a kérdés azért nehéz, mert nem a saját testről van szó, hanem egy másik lény életéről
Beethoven ha jól tudom amúgy 7. gyerekkén érkezett a családba, és az előtte lévő gyerekek mindenféle rendellenességekkel születtek, és 3 vagy 4 közülük fiatalon meg is halt
az anyja pedig szifiliszes volt a terhesség alatt és Beethoven születésekor
mégis talán a legnagyobb zeneszerző lett:)
manapság nem tanácsolták volna, hogy megszüljék..
ez most valami vicc?:D mert ha igen, akkor nem talált..
ha komolyan kérdezed, akkor: nemtudom, erről nem hallottam
ha nem komolyan kérdezed, akkor meg: ha-ha -.- :D
Azt gondolom róla, hogy egy invaziv (műtéti) orvosi beavatkozás, egy olyan rossz megoldás, ami időnként a legkisebbik rossz.
Akkor elfogadható/jogos, ha az érintett pár legalább egyik tagja egyértelműen nem akarja valami okból annak a terhességnek a kihordását. (úgy szoktam mondani, hogy valamelyiknél egyértelműen "pirosat mutat a lámpa, nem zöldet vagy sárgát-kétkedést")
Egy-két abortusz léte egyáltalán nem befolyásolja az adott nőről a véleményem, nem voltam ott, hogy tudjam, adott esetben a terhesség kihordása vagy megszakíttatása volt-e a nagyobb önzőség... ha mondjuk valakinek 5+ művi abortusza volt, arról az a véleményem, hogy hadilábon áll a gondolkodással...
40-es F.
#22 - na ya, az embrió teste az embrióé. De a nő méhe az a nőé, a saját teste, ez esetben az utóbbi felett rendelkezik...
# 24- Ez nem vicc, tényleg volt egy ilyen sztori, de akkor nem Beethoven-nel :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!