Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényes kérdés. Mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényes kérdés. Mi a véleményetek az abortuszról?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla?

Milyen esetben tartjátok elfogadottnak/jogosnak?

Mi a véleményetek arról a nőről, aki már vetette el a gyermekét?

Ha kérhetem nemet, és kort írjatok.

Aki úgy érzi, a személyes tapasztalatát is leírhatja.

Előre is köszönöm, ha válaszoltok! És nagyon kérem, hogy kulturáltan írjatok! Köszönöm!

2013. febr. 28. 10:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

ma 15:59- az én élményem is hasonló volt. bent a teremben konkrétan az ájulás kerülgetett. és érdekes módon azt figyeltem meg, hogy a nők sokkal rosszabbul viselték. hogy most az anyai ösztönök, vagy csak simán a gyengébb idegrendszer/tűrőképesség miatt....

köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 28. 18:14
 22/27 anonim ***** válasza:

20as!

"mindenki maga döntse el, hogy mit kezd a testével"

alapból igazad van, de a kérdés azért nehéz, mert nem a saját testről van szó, hanem egy másik lény életéről

Beethoven ha jól tudom amúgy 7. gyerekkén érkezett a családba, és az előtte lévő gyerekek mindenféle rendellenességekkel születtek, és 3 vagy 4 közülük fiatalon meg is halt

az anyja pedig szifiliszes volt a terhesség alatt és Beethoven születésekor

mégis talán a legnagyobb zeneszerző lett:)

manapság nem tanácsolták volna, hogy megszüljék..

2013. febr. 28. 18:32
 23/27 A kérdező kommentje:
ma 18:32- Nem Beethoven volt az, aki holtan született,már a bába is ott hagyta az asztalon, és a testvére élesztette fel egy slukk szivarfüsttel? :)
2013. febr. 28. 20:43
 24/27 anonim ***** válasza:

ez most valami vicc?:D mert ha igen, akkor nem talált..

ha komolyan kérdezed, akkor: nemtudom, erről nem hallottam

ha nem komolyan kérdezed, akkor meg: ha-ha -.- :D

2013. febr. 28. 20:51
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom róla, hogy egy invaziv (műtéti) orvosi beavatkozás, egy olyan rossz megoldás, ami időnként a legkisebbik rossz.

Akkor elfogadható/jogos, ha az érintett pár legalább egyik tagja egyértelműen nem akarja valami okból annak a terhességnek a kihordását. (úgy szoktam mondani, hogy valamelyiknél egyértelműen "pirosat mutat a lámpa, nem zöldet vagy sárgát-kétkedést")

Egy-két abortusz léte egyáltalán nem befolyásolja az adott nőről a véleményem, nem voltam ott, hogy tudjam, adott esetben a terhesség kihordása vagy megszakíttatása volt-e a nagyobb önzőség... ha mondjuk valakinek 5+ művi abortusza volt, arról az a véleményem, hogy hadilábon áll a gondolkodással...

40-es F.

#22 - na ya, az embrió teste az embrióé. De a nő méhe az a nőé, a saját teste, ez esetben az utóbbi felett rendelkezik...

2013. márc. 1. 08:29
 26/27 anonim válasza:
87%
én azért ítélem el mert anno anyám felfeküdt a műtőasztalra...az utolsó pillanatban gondolta meg magát...ha nem gondolja meg magát akk nem élek...meg azért mert mikor én terhes lettem semmim nem volt,anyám nem akart dolgozni én tartottam el,feketén dolgoztam terhesen,a gyerekem apja elhagyott,a családom kitagadott,kiraktak az albérletemből,a barátaim elfordultak tőlem semmim tényleg semmim nem volt. De akkor is mindig azt mondtam meg fogom oldani ha törik ha szakad. 3hós terhesen megismertem a mostani páromat,7hós terhesen összeköltöztünk és még a szülés előtt a nevére vette a fiamat,szereti imádja,ahogy engem is. A mai napig szeretjük egymást mindenünk megvan semmiben sem szenvedünk hiányt. Boldogok vagyunk. Az én helyzetemben hány nő tartotta vna meg a babát? Nagyon kevés. De eszembe sem jutott vna elvetetni,pedig igencsak kilátástalan volt a helyzetem. És nem akartam addig a párommal összeköltözni amíg anyám lakhatását el nem intéztem. Nagy hassal dolgoztam reggeltől estig h összeszedjem a pénzt amiből egy kis lakást ki tudjom bérelni. A mai napig ott lakik. Anyámnak csak arra voltam jó h eltartsam. 21évesen szültem kisfiam fél éves most. Senkire nem támaszkodtam a saját erőmből oldottam meg mindent. Csak ezért idegesít h aki elveteti anyagi helyzetre hivatkozik. Mert az anyagi helyzet sohasem fix. Nem a nőket ítélem el akiknek volt abortuszuk,az ő életük az ő döntésük. Nem szólok bele senki életébe. Ez az én történetem és csak azért írtam le h igenis van kiút. Amikor olyat hallok h "elvetetem mert nem terveztük" akkor viszont sírni tudnék. Énsem voltam tervezett engem is majdnem elvetetett anyám,és ez ha vki ezt mondja nagyon bánt. Mert akk ezekszerint jobb lenne ha nemis élnék igaz? És hány abortuszpárti vágta ezt így a pofámba...nagyon fáj!
2013. márc. 1. 10:05
 27/27 A kérdező kommentje:

# 24- Ez nem vicc, tényleg volt egy ilyen sztori, de akkor nem Beethoven-nel :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 1. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!