Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes kérdés. Mi a véleményetek az abortuszról?
Mit gondoltok róla?
Milyen esetben tartjátok elfogadottnak/jogosnak?
Mi a véleményetek arról a nőről, aki már vetette el a gyermekét?
Ha kérhetem nemet, és kort írjatok.
Aki úgy érzi, a személyes tapasztalatát is leírhatja.
Előre is köszönöm, ha válaszoltok! És nagyon kérem, hogy kulturáltan írjatok! Köszönöm!
10es, Jaws nevű program felolvassa szépen:)
Nem túl gyors, de igazából régebben láttam valamit, és emiatt könnyebb dolgom van, meg megtanultam gépelni
talán még a papírra írás is menne, de sok hasznát senki se venné:D
Köszönöm mindenkinek a választ.
Esetleg van közületek olyan, aki látta a Kontraszt kiállítást? Van egy része, ami az abortusszal foglalkozik, és van egy videó,ami abortált gyermekeket mutat. Szerintem a fiatalságnak ez egy elég jó elrettentő példa.
Mégis miért erőszakoljátok rá a véleményeteket, ezekkel a videókkal és egyéb kiállítások megnézésével azokra, akik ilyen helyzetbe kerültek?
Persze általában azok beszélnek, akik életükben nem dolgoztak, nem fizettek számlákat, nem kellett visszatenni a boltban egy tejet, mert arra már nem volt pénz.
Egy ilyen családba szülni egy gyereket a bűn, erőszak.
Nem azt mondom én az abortusz mellett állok, hanem, hogy elfogadom, hogy bizonyos esetekben szükséges és, hogy nem rám tartozik, hogy kinek milyen nyomós oka volt ezt elvégeztetni. Nem az én tisztem megítélni, másnak se kéne beleszólni. Életem legnehezebb döntése lenne és remélem soha nem kell ebben döntenem.
28 F
off: Én is láttam a kiállítást Debrecenben, pár csoporttársammal ( mind fiúk voltak) ellátogattunk önszántunkból. Megrázó élmény volt, miután végignéztünk mindent kb egy óráig csak ültünk a parkban és néztünk ki a fejünkből.
on: nem ítélem el az abortuszt, amikor szükséges. Gyakran előfordul sajnos az ilyesmi; betegen születne a baba, vagy erőszak történik, nem megfelelőek az anyagi körülmények. Erről nem tehet senki, elítélni sem lehet ezért senkit. Szerintem.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!