Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, ha egy nő lerészegedik, nem tudja a határt?
Nem nő vagyok, csak kíváncsi vagyok, más hogyan gondolkodik.
Szóval, ha egy nő lerészegedik olyannyira, hogy félrebeszél, vagy nehezen tud menni, vagy 3an viszik haza, neadjisten behány, az a én szememben kiábrándító, sőt undorító, legalja, szánalmas viselkedés, hogy ennyire nem tudja kontrollálni magát.
Nem azt mondom, hogy ne igyon! De igyon, akár velem, picit megszédül jól van aranyos, de azért nőként viselkedjen már! Tudja hol a határ, még ha otthon van akkor is.
Az meg, hogy elbüszkélkedik, hogy hétvégén beb_sztunk a haverokkal, arra már nem érdemes szavakat keresni, ássa el magát.
Szerintetek, igazam van vagy igazam van ???
Szerintem is kiábrándító, főleg ha a földön elterülve, megalázó pozíciókba kerül, meg felcsúszik-lecsúszik a ruhája, és minden nőiesség levedlik róla... csak egy partiribanc marad. Igyon, igyon egy nő is nyugodtan, de ha ennyire lerészegedik, és kifordul önmagából, ha ennyire nem ismeri a határait, akkor eléggé kiábrándulok belőle, valószínűleg haverok maradhatnánk, de biztosan nem akarnám barátnőnek. Szerintem én még a jobbik eset vagyok, mert mások iylen helyzetben simán kihasználnák - és valszeg azért nem éreznének lelkifurdalást miatta, mert a szemükben nem nő lenne többé, minden tisztelet eltűnne, csak egy megdugható kis lotyó maradna.
23/F
"és valszeg azért nem éreznének lelkifurdalást miatta, mert a szemükben nem nő lenne többé, minden tisztelet eltűnne, csak egy megdugható kis lotyó maradna"
Ezzel feloldozást adsz a nemi erőszak alól???
Mert EZ AZ.
Kihasználni, hogy valaki nincs abban az állapotban...
"a szexuális erőszak nem csak akkor erőszak, ha az elkövető ismeretlen, ha a támadás közterületen történik, vagy ha volt behatolás;
nem csak kényszer vagy halálos fenyegetés esetén beszélhetünk erőszakról, hanem már akkor is, ha az áldozat nem egyezett bele a történésekbe;
az alkoholos befolyásoltság vagy a drogok nem jelentenek beleegyezést, mint ahogy az sem, ha az áldozat elfogadott egy italt, vagy felment az elkövető lakásásra"
Szerencsére a világ értelmesebb jogrendszerével rendelkező felében EZT a vélekedést a törvény is megtámogatja.
Véletlenül hasznosat nyomtam a 15. gyökérségére, félreklikk volt.
Valóban, ha valaki nem tud magáról, az nem egyezett bele, tehát erőszakos közösülés. Feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!