Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, ha egy nő lerészegedik, nem tudja a határt?
Nem nő vagyok, csak kíváncsi vagyok, más hogyan gondolkodik.
Szóval, ha egy nő lerészegedik olyannyira, hogy félrebeszél, vagy nehezen tud menni, vagy 3an viszik haza, neadjisten behány, az a én szememben kiábrándító, sőt undorító, legalja, szánalmas viselkedés, hogy ennyire nem tudja kontrollálni magát.
Nem azt mondom, hogy ne igyon! De igyon, akár velem, picit megszédül jól van aranyos, de azért nőként viselkedjen már! Tudja hol a határ, még ha otthon van akkor is.
Az meg, hogy elbüszkélkedik, hogy hétvégén beb_sztunk a haverokkal, arra már nem érdemes szavakat keresni, ássa el magát.
Szerintetek, igazam van vagy igazam van ???
Szerintem nincs igazad.
Tudod miért?
Mert szerintem UGYANOLYAN undorító az is, ha egy FÉRFI csinálja ugyanezt.
elsövel értek egyet...
pasi vagyok
Igen, kivétel ha leszop a budiban.
20F
Nem lehet elolvasni a címet, nagyon csúnyán írtam?? A nő (betűzve: N-Ő) szó alatt a lányokat/nőneműeket értem, de miért beszélünk a férfiakról, ?? Az megint egy másik kérdés tárgya lehet, akit érdekel kérdezze meg, írja ki.
argh
Ha nem alkoholfüggő, tőlem egy rossz szót nem fog hallani senki. A XIX. század elmúlt, felőlem érezze jól magát, ha ehhez hánynia kell, hányjon, fogom a haját :P
22/F
A kérdéseddel azt sugallod, hogy csak a nőktől undorító.
Ehhez nem fogok helyeselni.
Ugyanis nem undorítóbb a nőktől, mint a férfiaktól és ezért nincs értelme megkülönböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!