Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándító, ha egy nő lerésze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító, ha egy nő lerészegedik, nem tudja a határt?

Figyelt kérdés

Nem nő vagyok, csak kíváncsi vagyok, más hogyan gondolkodik.

Szóval, ha egy nő lerészegedik olyannyira, hogy félrebeszél, vagy nehezen tud menni, vagy 3an viszik haza, neadjisten behány, az a én szememben kiábrándító, sőt undorító, legalja, szánalmas viselkedés, hogy ennyire nem tudja kontrollálni magát.

Nem azt mondom, hogy ne igyon! De igyon, akár velem, picit megszédül jól van aranyos, de azért nőként viselkedjen már! Tudja hol a határ, még ha otthon van akkor is.

Az meg, hogy elbüszkélkedik, hogy hétvégén beb_sztunk a haverokkal, arra már nem érdemes szavakat keresni, ássa el magát.

Szerintetek, igazam van vagy igazam van ???

2013. febr. 26. 18:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs igazad.

Tudod miért?

Mert szerintem UGYANOLYAN undorító az is, ha egy FÉRFI csinálja ugyanezt.

2013. febr. 26. 18:28
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

elsövel értek egyet...

pasi vagyok

2013. febr. 26. 18:30
 3/19 anonim ***** válasza:
43%

Igen, kivétel ha leszop a budiban.

20F

2013. febr. 26. 18:31
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem lehet elolvasni a címet, nagyon csúnyán írtam?? A nő (betűzve: N-Ő) szó alatt a lányokat/nőneműeket értem, de miért beszélünk a férfiakról, ?? Az megint egy másik kérdés tárgya lehet, akit érdekel kérdezze meg, írja ki.

argh

2013. febr. 26. 18:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csak 1-2x fordul elő az még nem. Már az is kissé gáz, de az még számomra nem kiábrándító.
2013. febr. 26. 18:35
 6/19 anonim ***** válasza:
79%
Nemtől függetlenül undorító, ha valaki nem tudja a határt. Ennyi, nincs rajta mit ragozni.
2013. febr. 26. 18:38
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Teljes mértékben kiábránditó,és szerintem undoritó is!37N
2013. febr. 26. 18:40
 8/19 anonim ***** válasza:
kiábrándító, de aztán jön a másnap, harmadnapra meg már mindenki elfelejti a rosszat, és csak a jó emlékek maradnak... :)
2013. febr. 26. 18:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem alkoholfüggő, tőlem egy rossz szót nem fog hallani senki. A XIX. század elmúlt, felőlem érezze jól magát, ha ehhez hánynia kell, hányjon, fogom a haját :P

22/F

2013. febr. 26. 18:54
 10/19 anonim ***** válasza:
80%

A kérdéseddel azt sugallod, hogy csak a nőktől undorító.

Ehhez nem fogok helyeselni.

Ugyanis nem undorítóbb a nőktől, mint a férfiaktól és ezért nincs értelme megkülönböztetni.

2013. febr. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!