Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kiábrándító lenne?
Ma találkozok a barátommal, 2 hete nem voltunk együtt. Úgy gondolom, hogy mindennek meg van a helye és nem tartom jó ötletnek azt, hogy egy parkban markolássza a fenekem, esetleg benyúljon a nadrágomba. Ezért inkább leállítanám és az előbbi mondatot elmondanám neki. Ez kiábrándító vagy nem túl nagy kérés?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Te jó ég ! Ilyen hidegben parkban ? Én már 15 fokban nem mentem parkba a barátommal arra hivatkozva hogy hideg van. nála vagy nálunk szoktunk lenni.
Kérdésedre válaszolva,ne hagyd hogy nyilvánosan nyúlkáljon,oké hogy megfogja a feneked de ne markolássza és főleg ne nyúljon be a nadrágodba. Én már láttam ilyet és szerintem undorító és ízléstelen mások előtt. Szólj neki nyugodtan ! Ha kanos menjetek fel hozzá/hozzátok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!