Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkednél ez után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkednél ez után?

Figyelt kérdés

20éves lány vagyok, vőlegényem van aki távol van, én közben dolgozom, iskolába járok stb, ahová járok suliba az felnőttképzés, és van nekem egy fiú osztálytársam aki jóba van velem, azaz vele beszélgetek szinte csak az osztályban, így volt ez ma is, véletlen futottunk össze és együtt mentünk az iskolába, majd haza fele együtt indultunk, volt egy pad ahol meg is álltunk, majd mikor indult a busz elindultunk, szórakozott velem,na inkább a hajammal, és én megpiszkáltam az övét, (jah, elég gyerekes) majd egyszer megfogta a két kezem majd oda húzott magához, megakart csókolni, nem sikerült elfordítottam a fejem,és csak az arcomra sikerült adnia egy puszit, és mondta szeretne megcsókolni, de közöltem hogy neki is van "valakije" elvileg csak szexre, és nekem is van párom.

Közben mikor megakart csókolni nekem egy percre megállt a szívem. Szívesen vissza csókoltam volna, hisz egy írtó jó pasi, na szóval mi lesz szerdán?? Hogyan fogunk egymással viszonyulni? Nem szívesen hagynám vele abba a kapcsolatot, nekem szinte csak ő van az osztályban. :/

2013. febr. 25. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szarügy.
2013. febr. 25. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Aha, és mi van a vőlegényeddel? Ha szereted őt, akkor tisztázod a helyzetet a másikkal és kicsit távolságtartó leszel.
2013. febr. 25. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott,hogy én ilyen korán nem jegyeznél el lányt...

Pont az ilyen dolgok miatt.

4/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted a párod( igazán) akkor mondd meg nekih ogy csak barátod lehettek. Ha nem akkor meg lehet több is :D
 5/5 A kérdező kommentje:
mindenképp a barátom, nem fogom egy pillanatnyi fellángolásért ott hagyni, pláne hogy ez a fiú nem a komoly kapcsolatairól híres.
2013. febr. 25. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!