Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkednél vele ezek után?
van egy srác, aki tetszik és igazából teljessen bele bolondultam, de röviden az a lényeg hogy elég k*cs*g a viselkedése, vagyis nem jön el a talira, elfelejt, nemír, szinte lese' sz.r .. de igazából énmég ezek után is nagyon oda vagyok érte de utállom is:|| tudom h neki normális csaj kell, és még mindig azon gondolkozom hogy probálkoznom kéne a másik felem meg h sz.rjam le.. szóval ha legközelebb meglátom a suliba pl akk mosolygóssan köszönjek rá? (hát ha szimpibb leszek neki) vagy egy hello azt menjek tovább..esetleg ne is köszönjek neki??
16/l
Szerintem ne várj tőle túl sokat. A viselkedése alapján egyrészt úgy látszik, nem vagy neki fontos, másrészt pedig, ahogy te is írtad, egy köcsög. (Mert ugyebár mondhatná azt is, hogy nem akar veled találkozni, nem kéne hitegetnie.)
Ez már két nyomós ok arra, h ne foglalkozz vele. Persze egy köszönésbe nem halsz bele, de többet nem igazán érdemel.
Ja és ez a "mégis odavagyok érte" dolog addig érvényes, ameddig nem találkozol egy olyan pasival, aki tényleg törődik veled és normális. Hidd el, egy percig nem érdekelne tovább.
21L (első voltam)
de a 'vicces' hogy ő mondta hogy talizzunk és még annyit sem írt h nemtud jönni énmeg ott vártam..
utána meg én mondtam neki hogy talizzunk aztán akkor sem..
am vannak normális fiúk tudom.. mosvan 2 másik olyan is akik 'hajtanak rám' kedvessek figyelnek rám, de ha velük vagyok akkoris az a srác jut eszembe.. nem tudom mi fogott meg benne ennyire..
Az,aki elérhetetlen,mindig sokkal édesebb.Közben meg csak simán egy idétlen b*nkó,aki azt sem tudja,mi kell neki.
A legokosabb tényleg az,hogy elfelejted,mert nem azt kapod tőle,ami boldoggá tesz téged,csupán nagy kihívás neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!