Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam meg neki, hogy járni akarok vele?
Van egy lány, mar vagy 1eve ismerem eleg jó barátok vagyunk. Élni tam am moziba közel hajoltam hozza meg a karjahoz is odanyomtam a karom de a kezet nem mertem megfogni nehogy... Na szoval nem ugy sült el ahogy akartam, talán ha a film hosszabb lett vna.
Én szeretnek vele járni. Egy ideig nem jött be, de aztán megtetszett. Elmondjam neki vagy mit csináljak?
19 a csaj
Pl? Vmi jót akarok, mi lenne a legjobb? Meg mondjam meg neki vagy mi?
Ha én megfognam a kezet nem izelne? Csak ettől fosok h neki nem tetszene.
Az te vagy. Én előre ítélkezek mindenben h rosszul fog elsulni. Ez egy gondolkodási hiba.
Akkor nem izelne ha közelednek nem?
Mi sülne el rosszul, a csodafurulyád? Hidd el ettöl ő is fosik, de még reménykedik, viszont ne hidd hogy a végtelenségig.
Találkozik velem és sose látod többé, mert én egyböl lecsapok rá, nem tökölök mint te. Szóval dobd be magad ha szeretnél tőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!