Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbiként beleestem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbiként beleestem egy heteróba, hogy lehet elfelejteni? Mert ugye hiába is érzem amit érzek, de mégsem tudom kiverni a fejemből

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem menne bele? Vannak eszközök, amivel akár magadra tudod indítani. Elfelejteni meg más csajjal tudod, egyszerű a képlet. Jön egy másik, ezt meg le se szarod.
2013. febr. 23. 23:26
 2/8 A kérdező kommentje:
leírnád a "titkot" mármint hogy mivel tudom magamra indítani? van egy kapaszkodóm: most szakított a pasijával, szóval elég sebezhető, de nem hiszem, hogy bele menne mikor mondtam neki egy sima beszélgetés során, hogy én az vagyok nem reagált sehogy se jól se rosszul, plusz nem a 17 éves korosztály mint ahogy én sem:-)
2013. febr. 23. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Első, ne írj már nyilvánvaló baromságokat. A heteroszexuális embereknek van egy olyan lényeges tulajdonsága, hogy heterók. Vagyis nem éreznek vonzalmat a SAJÁT nemük iránt, akárhogy is próbálja őket egy homoszexuális "térítgetni".

Kérdező: hanyagolni kell a kapcsolattartást és kész. Máskor meg ismerkedj "saját" körökben, akkor kisebb az esélye, hogy sérülsz.

2013. febr. 23. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:

énis ebben vagyok :S

már elmondtam neki hogy nemcsak a fiúkat szeretem, csináltam neki szíves nyakláncot, mindig bókolok, mindig őt választom párnak gyakorlaton... és semmi :(

barátságos de ennyi, még mindig azon a pasin pörög aki kidobta, néha elejt 1-1 megjegyzést, onnan tudom

hát nagyon sajnálom de azt hiszem, ilyenkor tényleg ninsc mit tenni

2013. febr. 24. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyszerű felfogni... Ha beléd esne egy srác, képes lennél vonzódni hozzá, és összejönni vele?

Gyanítom a válasz nemleges :)

2013. febr. 24. 07:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Meggyógyultál, he!
2013. febr. 24. 10:06
 7/8 anonim válasza:
0%
Ez egy bonyulult sztori. Szerintem nincsenek melegek, se lezbik, csak beteg agyú emberek. Akiknek az idegek nem jól működnek az agyukban, de erről ők nem tehetnek. De te nem szégyelled magad? Lezbosz vagy, és a hetero barátnődet is ilyenbe akarod belevinni?
2013. márc. 1. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Különben vicces, hogy tényleg ez terjed a leszbikusok közt, hogy a heteró nőket is be lehet fűzni. Engem is próbált már térítgetni egy ilyen. Amikor nemet mondtam, akkor azt mondta, hogy honnan tudom, mikor nem is próbáltam? Erre visszakérdeztem, hogy miért, te be be tudnál gerjedni egy vízforralóra? Na, kb. ennyi a valószínűsége, hogy vonzódni kezdjek a saját nememhez... Max olyan szinten leszbiznék csajjal, hogy leküldtem előtte fél üveg tequilát és csak a pasi kedvéért.
2013. márc. 1. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!