Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem akkor vajon miért nem tudom elfelejteni?
Ez olyan, mint én az exemmel, akivel végülis nem azért szakítottunk, mert nem szerettük egymást, hanem más okból nem lehettünk együtt.
Továbbra is ott vannak azok a pillanatok, amikor fantasztikusan közel voltunk egymással.
Mindketten emlékszünk rá, és tudom, hogy szeret és én is, még úgy is hogy ő most már férjnél van, és nekem is volt már más párom. És valahogy tudom, hogy ez nem fog elmúlni.
Ez nem egy olyan szerelem, amit bármilyen szinten bármelyikünk is tettlegesen csinál vagy teremt, hanem mindig ha találkozunk felmerül. Sok évbe került nekem, míg rendbe jöttem. Ma már nem minden nap gondolok rá, de eszembe jut, és mindig a tökéletes pillanatok. De tudom, hogy boldog a házasságában, és örülök, hogy boldog. Ennyi, megtanultam elengedni. Egyszerűen egy idő után elmúlik, ahogy megy tovább az élet. Mondjuk az segít, ha nem találkoztok nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!