Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban 15 körüli lányoktól kérdeném, hogy egy 25 éves srác elhívhatja e randizni a 15 éves lányt, akibe szerelmes?
Láttam egy srácot egy város egyik legkeményebb fiúsulijának (középsuli) kerítése mentén ült néhány haverjával. Lökte a szöveget rendesen a büféslányról, megbámulta az elhaladó lányokat, nőket. Aztán elmondott egy poént a barátnőjéről is. "Csajom tegnap azt mondja, sz#pjál már le. Erre mondom én, Háát jobban örülnék fordított helyzetnek, de azért lesz#phatlak." A haverok elmentek. A srác magába maradt. Mentek a buszok, jöttek és ő csak várt. Nem nézett többet semmi mást csak az óráját. Eltelt hosszú idő és megjelent a barátnője. De hogy meg örültek már. Egyik sem tett szemrehányást. Kiderült mindketten vártak egymásra valahol. De olyan jól néztek ki. Nem volt semmilyük, csak ők egymásnak. A kerítés mentén ölelkeztek össze kényelmetlen helyzetben, mégis boldogok voltak. Egy másik történet: kigyúrt kopasz 28-30-as csávó BMW-vel unott fejjel leparkol a büfé előtt. Mellette korabeli platinaszőke cicababa. Csávó: "Emeld fel a segged és hozd nekem a büféből azt a sz#rt amit mondtam ba#d meg." "A p#csába de még nem száradt meg a körmöm" A k#rva anyád te már ettél mámma, én meg éhes vagyok" Nő erre kiszáll. Csöng a telefon: "Igen főnökúr. Máris indulok. Hiszen tudja én mindig készen állok." Erre elhajt.
Kik voltak az érettebbek?
Beszélgess vele nyugodtan, de légy aranyos, kedves, romantikus. Csak azt tedd, amit ő is akar, és lehet, hogy nem akarja valóban, ha azt is mondja.
Én 13 voltam, mikor összejöttem a barátommal, ő 23. Azóta eltelt pár év, összeházasodtunk, van egy gyönyörű kisfiunk, az emberek meg megszokták. Akik fontosak, elfogadták, nem mondom, sokat kellett harcolnunk.
De működhet! Ha tényleg nem csak egy jó numerára kell, akkor én drukkolok!
De ne feledd, lehet, hogy belül teljesen más, mint hiszed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!