Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Óhh. Mit tegyek? Nem merek rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óhh. Mit tegyek? Nem merek rá írni. (szomorú smiley) Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Nem merek ráírni, minden róla készült képet és tőle jött bejegyzést lájkolni, minden posztjához kommentet írni meg stb...

mert azt hinné, rámenős vagyok... pedig valójában nem... És nem is az a fontos nekem, hogy a számítógép előtt ülve miről kommunikálunk, hanem az, amikor látom.

Amikor mosolyog, amikor érzem az illatát és a szemébe nézhetek... De persze nehéz kibírnom, hogy valamilyen módon ne jelezzem neki azt, hogy észrevettem, amikor belépett...

Személyesen pedig szintén nem merek olyat tenni, ami arra utalna, mennyire odavagyok érte... :S

Pedig IGEEEN... nagyon is... :((((

2013. febr. 22. 18:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
46%

Hagyjátok már a buta beszólásokkal...Főleg,hogy nem is egy lánynak kell a pasik után futni meg "rájuk írni" -.-"

Nem volt még fiúja,ha viszont lett volna már,nyuszika helyett mindjárt a "ri**nc" -jelző jönne mi? Gratulálok...

2013. febr. 22. 19:19
 32/36 anonim ***** válasza:
Te mit kapsz? Úgy őszintén...
2013. febr. 22. 19:20
 33/36 anonim ***** válasza:
Ki mit kap?
2013. febr. 22. 19:21
 34/36 anonim ***** válasza:
Tehát, se így, se úgy nem vagy sok ésszel megáldva... 17 évesen abban leled örömöd, hogy hülyeségeket másolgatsz az oldalra? Egészségedre... :)
2013. febr. 22. 19:25
 35/36 A kérdező kommentje:
nem leltem örömöm benne.....csak nem gondoltam hogy ennyi ember azért "szívén viseli" egy tizen akárhány éves gyerek bánatát....úgy látszik tévedtem mivel elég sok ember bele kötött
2013. febr. 22. 19:27
 36/36 anonim ***** válasza:

"harmadszor nagyon szórakoztató egy tizen éves lelki bánatáról beszélni ami nem is igaz"

Áh, tényleg nem lelted örömöd benne :D

Legalább ne ütnéd agyon egyik szavaddal a másikat.

2013. febr. 22. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!