Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óhh. Mit tegyek? Nem merek rá írni. (szomorú smiley) Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Nem merek ráírni, minden róla készült képet és tőle jött bejegyzést lájkolni, minden posztjához kommentet írni meg stb...
mert azt hinné, rámenős vagyok... pedig valójában nem... És nem is az a fontos nekem, hogy a számítógép előtt ülve miről kommunikálunk, hanem az, amikor látom.
Amikor mosolyog, amikor érzem az illatát és a szemébe nézhetek... De persze nehéz kibírnom, hogy valamilyen módon ne jelezzem neki azt, hogy észrevettem, amikor belépett...
Személyesen pedig szintén nem merek olyat tenni, ami arra utalna, mennyire odavagyok érte... :S
Pedig IGEEEN... nagyon is... :((((
2013. febr. 22. 18:39
2/36 anonim válasza:
jobb ha összeszeded a bátorságod, vagy pedig elfelejted örökre mert így rengeteg szenvedés elé nézel
3/36 anonim válasza:
"Nem merek ráírni, minden róla készült képet és tőle jött bejegyzést lájkolni, minden posztjához kommentet írni "
A 21. század plátói szerelme... LOLOL
4/36 anonim válasza:
Hát ... ööö ... Megint az a k*rva facebook. Azért mert ráírsz még nem vagy rámenős.
5/36 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz értelmesebb választ írni inkább ne írj semmit mert ez már szánalmas O.O
2013. febr. 22. 18:42
6/36 A kérdező kommentje:
jó...lehet h attól még nem vok rámenős de félek h mit reagál
2013. febr. 22. 18:43
7/36 anonim válasza:
Akkor meg hagyd a fenébe. Ennyire nem lehetsz beszari.
8/36 anonim válasza:
ugye tudod, hogy erre nem lehet értelmes választ írni, és amúgy te vagy a szánalmas?
9/36 A kérdező kommentje:
nem vagyok beszari csak még nem volt fiúm ennyire nagy baj??? :O
2013. febr. 22. 18:44
10/36 anonim válasza:
Ha még ráírni sem mersz, akkor nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!