Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óhh. Mit tegyek? Nem merek rá írni. (szomorú smiley) Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Nem merek ráírni, minden róla készült képet és tőle jött bejegyzést lájkolni, minden posztjához kommentet írni meg stb...
mert azt hinné, rámenős vagyok... pedig valójában nem... És nem is az a fontos nekem, hogy a számítógép előtt ülve miről kommunikálunk, hanem az, amikor látom.
Amikor mosolyog, amikor érzem az illatát és a szemébe nézhetek... De persze nehéz kibírnom, hogy valamilyen módon ne jelezzem neki azt, hogy észrevettem, amikor belépett...
Személyesen pedig szintén nem merek olyat tenni, ami arra utalna, mennyire odavagyok érte... :S
Pedig IGEEEN... nagyon is... :((((
2013. febr. 22. 18:39
21/36 anonim válasza:
kiszereleme anyunak apunak picit figyelj ide ez egy nyilvános onlie oldal aminek tartalmát 5 évig tárolják a net szolg´´altatom 7 évig mivel törvény irja elö ha csillagviragozni támad kedvem szeretnék élni alkotmányos jogaimmal amennyiben ez ellen kifogasod van....ok anyalkirályányka?ottho a liscsaládodnak dirigalhatsz felelöségre vonhatod öket de itt nem:)a magyar nyelv helyesiasi szabályait meg pont lexarom:)Kazinczy dij várományos vagy?na menj csicsikálni ok:?
22/36 anonim válasza:
1. Gyáva vagy kezdeményezni egy fiúnál, ebből adódóan nyuszika vagy :D 2. felvilágosítottalak, hogy miért nem kapsz normális választ :)
23/36 A kérdező kommentje:
nah jó ezt nem bírom tovább..... kezdjük ott h 17 éves vagyok....másodszor ezt egy oldalról másoltam h csesztessem a népet, harmadszor nagyon szórakoztató egy tizen éves lelki bánatáról beszélni ami nem is igaz negyedszer bocs mindenkitől akit megbántottam de tényleg...jó móka volt :D
2013. febr. 22. 19:09
24/36 anonim válasza:
Megprobalok segiteni neked. Figyelj vagy veszed a batorsagot es rairsz vagy amikor lesz pasija\ csaja azon fogsz ragodni, hogy mi lett volna ha... Irhatsz egy lapra egy nehany kerdest vagy temat amirol beszeljetek. Lehet hogy te is tetszesz neki, de fel hogy kikosarazod. Amugy hany eves vagy?
25/36 anonim válasza:
Én meg most jövök a falvédőről :D
Szomorú, hogy 17 évesen berezelsz egy pasitól. Ennyi ész jutott csak?
26/36 anonim válasza:
Na jo most vettem eszre, hogy kamu kerdes. :))
Utolso voltam.
28/36 A kérdező kommentje:
nem hisezd el h másoltam a kérdést megmutassam az oldalt? :D
2013. febr. 22. 19:16
29/36 anonim válasza:
Ott is feltetted már ugyanezt a kérdést, nyuszó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!