Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti olyan 14 eves kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti olyan 14 eves kor korul azert cigiztek, hogy ngyobbnak tunjetek vagy, hogy a haverek ne cikizzenek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 12:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tisztelt Kérdező! Az egyes szám második személyt csak általános alanyként használtam a szövegben, nem konkrétan rád utaltam vele. Üdv! Zsoel (26)
2009. szept. 9. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindig is hülyeségnek tartottam szal én rám nem vonatkozik a kérdés
2009. szept. 9. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:

14.00-kor engem megszólítónak:

Figyelj! Én újonc vagyok ezen az oldalon, tegnap regisztráltattam magamat, és feltett szándékom, hogy nem fórumozgatni fogok itt, hanem próbálok értelmes válaszokat adni azoknak, akik erre igényt tartanak. De most először és utoljára kivételt teszek.

Én úgy gondolom, hogy azért vagyunk itt, hogy egymást segítsük a gondolatainkkal, tapasztalatainkkal. Igen szegényes lenne viszont ez az oldal, ha mindenki csak olyan választ adhatna, amelyik szóról szóra követi a kérdés tematikáját. Kérdezted, hogy elolvastam-e a kérdést. Bizony el, és arra is válaszoltam. Bár tudod mit? Végül is igazad van. Ugyan leírtam, hogy mit gondolok a dohányzás a kérdező által említett okokból való gyakorlásáról, meg azt is, hogy magam is kipróbáltam a dohányzást (mégpedig valóban 13-14 éves korom körül), csak a lényeg maradt ki: ezt EGYEDÜL tettem és KÍVÁNCSISÁGBÓL. Így már megfelelően kapcsolódik a beírásom a kérdéshez, ugye? Tehát 14 éves korom körül se nem azért "cigiztem", mert nagyobbnak akartam tűnni, se nem azért, hogy ne cikizzenek a haverok, hanem mert érdekelt, hogy milyen. Oké? Hátha ez a vélemény is érdekli a kérdezőt.

Felhívom szíves figyelmedet a fent olvasható "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!" kitételre; a továbbiakban, légy szíves, ehhez tartsd magad. Én szeretnék csak a kérdésre, valamint a kérdező által esetleg beírt, nekem szóló üzenetekre koncentrálni. Üdv! Zsoel (26)

2009. szept. 9. 15:02
 14/18 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok és nem cigizek, 19 évesen próbáltam ki. nem jött be.és csak kíváncsiságból nem azért mert menőztem volna.És szerintem mindenki kíváncsi, meg ugye látják a nagyobbaktól ezért próbálják, aztán meg rászoknak.
2009. szept. 9. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 évesen azért cigiztem hogy menőnek tűnjek. Azóta már leszoktam róla. Nem ér meg annyit.

Amúgy tényleg, 14 éves még nem pasi, csak egy éretlen, feltünési viszketegséges taknyos.

2009. szept. 9. 15:23
 16/18 anonim ***** válasza:
ahogy én látom a mai 14 éveseket több lány cigizik mint fiú én is cigiztem 14 éves koromba de csak azért mert anyámék is és anyám kijelentette nem fogja megtiltani mert a koliba ha úgy akarom ugyis fogom csinálni akkor meg nincs érteleme és már le is szoktam :D F/20
2009. szept. 9. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Én csak annyit fűznék a dologhoz, hogy én a korán, menőzés céljából kezdett (mi más vinné rá?) cigifüggőkre már csak szánalommal vegyes dühvel tekintek. El is mondom miért, hátha más is leszűri a tanulságot rajtam kívül.

Az a nagy helyzet, hogy drága nagymamámnál megtette a hatását 35-40 évnyi cigizés és májusban szinte makk egészségesből hirtelen egyre rosszabbul lett, napokra rá diagnosztizálták a rákot, ráadásul gyakorlatilag végső stádium (megjegyzem, hogy addig egy szűrés sem mutatta ki). Ma már bármelyik pillanatban megeshet, hogy hívnak a szüleim közölni a rossz hírt. Senkinek nem kívánom, hogy végignézze ahogy szerette 3 hónapos szenvedéssel teli haláltusáját kelljen végignéznie és aktívan ápolnia, ahogy azt én tettem. Lelkileg teljesen tönkretett a látvány és ma már legszívesebben izomból pofán vágnék bárkit, aki ehhez a doboznyi halálhoz nyúl.

Igazi köcsögnek fogok most tűnni, de én mindenkivel végignézetném ahogy a szerette hetek alatt látványosan belehal ebbe a sz@rba és talán másképp néznénk a világra...

Amúgy ez nem szerelem/szex téma, kicsit elnézted, de legalább sokan látják a mondandómat...

2009. szept. 9. 20:18
 18/18 anonim válasza:
éncsak éjszaka gyujtokrá akkor ha felébredek inni vagy klotyóra menni,és közbe gondolkodok sajna nemtok 1 dologra koncentrálni.sokkal könnyebb 2-4 re
2009. dec. 29. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!