Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfit felizgatok azzal ha a boromrol kezdek el neki irni ha egyebkent eppen rosszban vagyunk?
Figyelt kérdés
Pl "annyira erzekeny a borom hogy csak babaszapant tudok hasznalni amikor furdok most pont furdok"
Nem akarok kozonseges lenni, csak felakarom izgatni es igy irasban ez jutott eszembe.
Nem tudom.
Ettol felizgul? Nagyon kivan engem azt tudom.
ma 17:40
A kérdező szavazást indított:
Felizgul ettol
Ez keves
17 szavazat
1/16 A kérdező kommentje:
Jo tudom ez nem sok. De ha erre visszair es nem elutasitoan akkor folytatom tobbel is.
ma 17:42
2/16 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok sokkal kezdeni amikor rosszban vagyunk :D
ma 17:42
3/16 anonim válasza:
Szóval dugjon meg azt jól van? Miért nem hagyod békén?
4/16 anonim válasza:
Miért kell neked olyan, akivel rosszban vagytok?
6/16 anonim válasza:
Azt hiszed, hogy az a férfi hülye és nem tudja mit akarsz elérni? Kiveri rád, megbasz azt kész, de úgyse fog veled normális párkapcsolatban lenni.
7/16 anonim válasza:
Igen, de azt írd le neki, hogy épp nálatok van a barátnőd, és éppen készültök bekenni egymást a fürdés után, és már anna a gondolatától is libabőrös és lucskos vagy, hogy bele fog nyalni a popidba, a forró, nedves, selymes kis pajkos nyelvével, amitől ...
8/16 anonim válasza:
Irjad kisanyám ne vesztegesd az időt . Lecsapják a kezedről amig ezen gonolkozol
9/16 anonim válasza:
Ezek már a masztis videóra se indulnak. Kár a gőzért.
10/16 anonim válasza:
Ez max egy bőrgyógyászt érdekel, de nem egy férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!