Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ferfit felizgatok azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ferfit felizgatok azzal ha a boromrol kezdek el neki irni ha egyebkent eppen rosszban vagyunk?

Figyelt kérdés

Pl "annyira erzekeny a borom hogy csak babaszapant tudok hasznalni amikor furdok most pont furdok"

Nem akarok kozonseges lenni, csak felakarom izgatni es igy irasban ez jutott eszembe.

Nem tudom.

Ettol felizgul? Nagyon kivan engem azt tudom.

tegnap 17:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Az előző kérdésedből azt hiszem kiderült, hogy nem érdekled ezt a férfit. Bármiről küldhetsz neki...
tegnap 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez így irtó kínos és átlátszó :D
tegnap 19:32
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Èn is azt gondolom,hogy ez így roppant kínos.A probléma nem oldódik meg,a harag nem száll el,cserèben lejáratod magad...
tegnap 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is erzekeny csak mashun.
tegnap 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha pl.: lábáról ír a nő.
tegnap 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Gombas korom hmmm
tegnap 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:

jo beszélgetés indíto h éppen fürdesz mert annon simán elkalandozhattok ode ahova akarod, de magában kevés

de jobb mintha mükormökröl meg spirálrol vagy taylor swiftről beszélnél

ma 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!