Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfit felizgatok azzal ha a boromrol kezdek el neki irni ha egyebkent eppen rosszban vagyunk?
Figyelt kérdés
Pl "annyira erzekeny a borom hogy csak babaszapant tudok hasznalni amikor furdok most pont furdok"
Nem akarok kozonseges lenni, csak felakarom izgatni es igy irasban ez jutott eszembe.
Nem tudom.
Ettol felizgul? Nagyon kivan engem azt tudom.
tegnap 17:40
11/17 anonim válasza:
Az előző kérdésedből azt hiszem kiderült, hogy nem érdekled ezt a férfit. Bármiről küldhetsz neki...
12/17 anonim válasza:
Szerintem ez így irtó kínos és átlátszó :D
13/17 anonim válasza:
Èn is azt gondolom,hogy ez így roppant kínos.A probléma nem oldódik meg,a harag nem száll el,cserèben lejáratod magad...
15/17 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha pl.: lábáról ír a nő.
17/17 anonim válasza:
jo beszélgetés indíto h éppen fürdesz mert annon simán elkalandozhattok ode ahova akarod, de magában kevés
de jobb mintha mükormökröl meg spirálrol vagy taylor swiftről beszélnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!