Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik a mai nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a mai nők, hogyha egy pasi hozzájuk szól, már dönteniük kell róla?

Figyelt kérdés

nyilván ismeritek azt az urban legendát, hogy egy lány elhagyja a pénztárcáját, majd amikor egy pasi utánaszalad hogy leejtette, a lány gondolkodás nélkül "van barátom..."

nem tudom, hogy én látom e így. Nemis mindig volt ez így, de az utóbbi időben azt a trendet látom a lányoktól, hogy:

hozzájuk szólok

egyből azt hiszik, fel akarom szedni őket

a kis képemből eldönti, hogy jó pasi vagyok vagy sem

és ez ugye 99% nem úgy, hogy igazából meg sem ismertek

egy példa: van egy nagy salsa közösség, csoportok, meg lehet egymást keresni stb. Találkozok valakivel, majd próbálok neki irogatni, hogy mikor jön ismét este buliba. Erre általában nem jön válasz, vagy egyszer, de nagyon ritkán jön erre egy letiltás, vagy hogy "barátom van".

Miért működtök így? Más is így látja?

ma 11:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%

Mert mindig ez a vége, azért.

Férfiak nem szoktak csak úgy idegen nőkkel cseverészni.

ma 11:38
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Àtlag vagy az alatti Józsik között is van bőven, aki azt hiszi, hogyha egy csinosabb nő már rá mosolyog, akkor rögtön le akar vele feküdni.
ma 11:38
 3/24 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem akartok barátkozni. Ne jatszd már a sertodottet. Egy férfi kb hozza se szól olyan nőhöz,akit nem akar megfektetni. Kerdezz csak magad körül a csunyabb noknel, mennyire veszi őket emberszamba a férfi tarsaid
ma 11:39
 4/24 anonim ***** válasza:
93%

De most akkor te milyen célból írsz rájuk, ha nem ismerkedés miatt?

Amúgy gondolom sokan szólítják így le őket, vagy próbálkoznak be náluk. Ha nő lennék,én is erre gondolnék. Mivel én férfiként nem szoktam olyan nőkre random írni,akik nem tetszenek, a pénztárcás példa persze már túlzás,mert oda tényleg nem kell semmit gondolni,de ha random leszólítasz valakit az utcán,az már sokkal egyértelműbb. Az meg,h pár mp alatt dől el,h bejössz e neki, mindig is így volt, legalábbis az rögtön eldől,ha valaki biztos,h nem, ezzel én is pont így vagyok,ha meglátok egy lányt,azonnal tudom,h mi a helyzet,aztán nyilván ha tetszik,akkor van értelme a következő szintre lépni.

ma 11:42
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Ja és ti vagytok a legjobban felhaborodva,ha a lány nemet mond,baratok maradtok és ugy kezel mint egy baratot!

Nekem ezért nincsenek férfi barataim. Nem kell, hogy utana olyan természetes barati dolgok legyenek neki nyűg, minthogy elmeselem a napomat neki

ma 11:42
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha udvariasan visszaválaszoltam egy férfinak akkor már a találkozzunk, a tetszel nekem, a helyes lány vagy, meghívhatlak egy kávéra? Ment.
ma 11:43
 7/24 A kérdező kommentje:
de ez van néha egy instagrammos követési kísérletnél is. De ha egy pasi ismerkedni akar tényleg - miért kell egyből eldönteni róla hogy nem?
ma 11:46
 8/24 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen nekem is volt. Akartam szólni a csajnak a spar-ban aki mellettenm pakolt be a bevásárló kosárból a szatyorba és kiesett valamilyen fűszeres tasak. Csak flegmán visszanézett rám és annyit mondott hogy nem érek rá. Volt olyan is hogy az autómosóban mellettem porszívózta a kocsit és kint felejtett egy szőnyeget szólok neki hogy elnézést kint felejtetted a szőnyeget erre csak rám néz rázza a fejét elfordul beszáll a kocsiba és elhajt. Na én soha az életben nem fogok nőt figyelmeztetni semmire. Általában a férfiak illedelmesen megköszönik a nők meg azt hiszik hogy fel akarom őket szedni.
ma 11:51
 9/24 A kérdező kommentje:

na, másik megvilágitásból, lehet félrement.

Tehát igen, szeretnék valakit megismerni, beszélgetni, valami kialakul kis idővel, járunk.

De pont ezen "trend" miatt érzem úgy, hogy nem tudok elindulni senkivel sem ezen az úton, mert egyből vissza vagyok dobva, egy profilkép miatt.

ma 11:52
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert ha nem tetszel/nem vagy szimpi, akkor miért döntene valaki úgy, hogy igen? Nagyon nem jó ötlet esélyt adni olyannak, aki nem jön be mert "hátha megszeretem".
ma 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!