Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik a mai nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a mai nők, hogyha egy pasi hozzájuk szól, már dönteniük kell róla?

Figyelt kérdés

nyilván ismeritek azt az urban legendát, hogy egy lány elhagyja a pénztárcáját, majd amikor egy pasi utánaszalad hogy leejtette, a lány gondolkodás nélkül "van barátom..."

nem tudom, hogy én látom e így. Nemis mindig volt ez így, de az utóbbi időben azt a trendet látom a lányoktól, hogy:

hozzájuk szólok

egyből azt hiszik, fel akarom szedni őket

a kis képemből eldönti, hogy jó pasi vagyok vagy sem

és ez ugye 99% nem úgy, hogy igazából meg sem ismertek

egy példa: van egy nagy salsa közösség, csoportok, meg lehet egymást keresni stb. Találkozok valakivel, majd próbálok neki irogatni, hogy mikor jön ismét este buliba. Erre általában nem jön válasz, vagy egyszer, de nagyon ritkán jön erre egy letiltás, vagy hogy "barátom van".

Miért működtök így? Más is így látja?

jan. 19. 11:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

#9 kérdező, akkor írjuk át egy kicsit a kérdésedet, mert totál félrement.

Tulajdonképpen neked az a bajod, hogy nem tetszel a lányoknak, és NEM az, hogy félreértenek.

Szóval a nők jellemhibájaként állítod be, hogy elutasítanak, mert te "nem is akartál tőlük igazából semmit... vagyis ööö de igen akartál, de miért is hiszik, hogy akartál tőlük valamit, miközben nem is, vagyis igen de nem de fujj gonosz hülye nők"

Kb ez :D

Gratulálok.

jan. 19. 11:59
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha képen nem tetszel, akkor ez ennyi volt.Nagyon is számít az arc és a test is.Ha ezek vonzóak a másik félnek, akkor lehet esély többre is.A több viszont már a belső tulajdonságokon múlik.Ez így működik.
jan. 19. 12:01
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, feltételezem te is olyan nőknél kezdeményezel, akik legalább egy kicsit vonzanak külsőre. Na most, a nőknek ugyanúgy igénye van erre a vonzalomra, így ha látják rajtad, hogy veled ez nem lesz meg, akkor minek pocsékolja feleslegesen a te és a saját idejét?
jan. 19. 12:21
 14/24 A kérdező kommentje:
Hát nekem volt már hogy nem számított külsőre tökéletesnek (kicsit lapos hátsó, és logó mellek) de beszélgetéseink után igazán megszerettem
jan. 19. 12:34
 15/24 Laylah ***** válasza:
90%
Ha te egy profilképből eldöntheted 2 mp alatt, hogy akarsz-e az adott nővel ismerkedni, akkor nem értem, miért fáj, hogy ő is eldöntheti ugyanennyi idő alatt, ugyanaz alapján, hogy fogadja-e a közeledésed.
jan. 19. 12:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem számított külsőre tökéletesnek és az, hogy egyáltalán nem vonzó, kettő különböző dolog. Igazából nem is fontos, de ahogy te eldöntöd, hogy kivel szeretnél ismerkedni, ők is eldönthetik, hogy ez az érdeklődés viszonzott-e a részükről.

jan. 19. 12:39
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
Azt, hogy "vele biztosan nem" mindkét nem azonnal el tudja dönteni, egy pillanat alatt.
jan. 19. 12:43
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Pedig 2 két alapján simán eltudom dönteni meg akarom e ismerni vagy nem.
jan. 19. 12:48
 19/24 anonim ***** válasza:
87%

18 vagyok.

Ez ugyan olyan amúgy, ha egy nő kedves és mosolygós a férfiak többsége félreérti

jan. 19. 12:49
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
#8 Én már jártam így nőként, hogy férfit figyelmeztettem így valamire, az ugyan örült neki, de szintén azt gondolta azért, mert fel akarom szedni.Esetleg ez csak az alap férfi természet, hogy kb minden nőnél bepróbálkoznak.
jan. 19. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!