Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti olyan 14 eves kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti olyan 14 eves kor korul azert cigiztek, hogy ngyobbnak tunjetek vagy, hogy a haverek ne cikizzenek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 12:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%

Mind a kettő.

Egyébként 14 évesen nem nevezném őket pasinak, max srácnak...

2009. szept. 9. 12:03
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező! Azért nem tudsz helyesen írni és ragozni mert nem tanították meg, vagy a flegmaságoddal akarsz menőzni a haverOk előtt?
2009. szept. 9. 12:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, ha nem tetszik amit irok vagy ahogy irok akkor ne olvasd el es kesz.Amugy bocs a helyesirasert...csak siettem..
2009. szept. 9. 12:10
 4/18 anonim ***** válasza:
43%

El tudom képzelni. Biztos valaki ott állt közben a hátad mögött és ordibált veled, hogy "ÍRD MÁR MEG! ÍRD MÁR MEG!"

Egyébként a lányok is cigiznek 14 évesen, nem tudom miért csak a fiúkat kell oltani...

2009. szept. 9. 12:16
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
A 14 éves az nem pasi, csak egy éretlen kölyök.
2009. szept. 9. 12:20
 6/18 anonim ***** válasza:
71%

Bármilyen okból kifolyólag cigizel is, egyformán butaság, mert az eredménye így is, úgy is ugyanaz...

Igaz, hogy egy kissé már elmúltam 14 éves, de annyira még nem volt régen az, hogy ne létezett volna akkor is hasonló probléma. Az én családomban és közeli rokonságomban senki nem dohányzik, ez nyilván mérvadó volt számomra, de én 14 évesen úgy gondoltam, hogy inkább attól leszek felnőtt(es), ha fölmérem, milyen károkat tud okozni nekem a dohányzás, és inkább nem gyújtok rá. Az meg, hogy az akkori haverjaim mit mondtak, nem nagyon érdekelt. Egy darabig kapacitáltak, aztán természetesen cikiztek is, de végül megunták, és tudomásul vették, hogy én ilyen különc vagyok, és kész. Attól még haverok maradtunk (ha valakit azért közösítenek ki, mert nem dohányzik velük együtt, az elég szánalmas, és szerintem jobb is, ha az ilyen haveri kört mihamarabb otthagyja az ember). Aztán eltelt 12 év, és azóta a legtöbben közülük letették a cigarettát, aki meg nem, az is azt mondja, hogy jobb lett volna nem elkezdeni, mert most már nem bírja abbahagyni... Szóval hosszú távon nekem lett igazam, aki sosem dohányoztam (kipróbálni természetesen kipróbáltam a dohányzás minden formáját, pipától a tubákig, de rájöttem, hogy semmit nem vesztek vele, ha nem csinálom). Üdv! Zsoel (26)

2009. szept. 9. 12:25
 7/18 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod 12:25.En nem cigizem s a csaladban tenleg nalam sem cigizik senki.Ezt a kerdest nem azert tettem fel hogy magamra utaljak,hanem azert mert kivancsi vagyok mert ismerek egy jo parat aki mar cigizik.A kritikaktol eltekintve koszi a valaszokat :)
2009. szept. 9. 13:27
 8/18 anonim ***** válasza:

Én 14 éves vagyok... A cigire rá se nézek a családomban sem sőőt az osztályomban sem pedig mindenki 14-15 éves

azt aki cigizik az meg hülye mert elcseszi vele az egészségét és ha már ilyen jó korán elkezdi...

2009. szept. 9. 13:55
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

lol kedves Zsoel! Elolvastad a kérdést? :) Csak szólok, nem az volt, hogy "pasik, ti 14 évesen miért nem cigiztetek?". Gyönyörűen be tudod böfögni az ilyenkor szokásos sablont, és hogy te milyen felelősségteljes ember voltál már ilyen fiatal korodban is, de mi lenne, ha megpróbálnál a kérdésre válaszolni? Bár röhej hogy egy rakat nemdohányzó, és nagyrészt jóval idősebb ember akarja megmondani a frankót, hogy ugyan a mai 14 éves fiúk miért cigiznek :)

Na de hogy válaszoljak a kérdésre, én kb. 14 évesen szokhattam rá, és az csak pár éve volt. Kedves kérdező, a kérdés eleve hülyeség. Nem vettem észre, hogy aki cigizik, az a többiek szemében nagyobbnak tűnne. Szerinted azok felnőttesebbek, nagyobbak, akik cigiznek? Mert én nem hiszem. A másik, engem nem cikiztek soha, amíg nem dohányoztam, bár lehet, hogy csak jó környezetben voltam. Én spec kíváncsiságból kipróbáltam, aztán egyik szál után jött a másik. A cigiben meg az a veszélyes, hogy a friss dohányosok ált. 2-3 hónapig (de volt olyan ismerősöm, aki fél évig) meg vannak győződve arról, hogy ők ugyan nincsenek rászokva, bármikor le tudnák tenni, pedig ez nagyon nem így van, ebbe a csapdába estem én is. Amire meg az ember rájön, hogy most már tényleg ideje lenne letenni, addigra már rendesen rá is szokott.

2009. szept. 9. 14:00
 10/18 anonim ***** válasza:

Nyilván mindkettő ok miatt, csajok dettó, de általában túlsúlyban van az az ok, hogy nagyobbnak tűnjenek.

És a 14 évesek még messze nem pasik vagy csajok, hanem kisfiúk meg kislányok.

22/F

2009. szept. 9. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!