Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok előnnyel jár egy saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok előnnyel jár egy saját lakás a csajozásban?

Figyelt kérdés

17 vagyok és pár héten belül költözök a saját lakásomba. Kocsim is van már. Örülök is, mert így végre nyugodtan foglalkozhatok csak a pénzkereséssel.

De néha eljárnék csajozni, csak nem akarom túl hosszasra venni a dolgot, a város meg csak 50.000-es, ismerős ismerőse mindenki, így minél biztosabbra akarok menni(még csak egyszer próbáltam csajozni, akkor veszítettem el a szüzességemet). Az egom amúgy se tűri a visszautasítást, de félek, hogy ha gyakran csinálom, túl sok lesz a bukta. Növeli az esélyt a lakás, van egyáltalán előnye ilyen téren? Vagy akár hátrány is lehet, ha csak egy másfél szobás panel? Könnyebb megdugni egy csajt saját lakásban, mint saját szobában?

2013. febr. 21. 15:34
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Az érzelmi intelligencia nélkül a legnagyobb IQ-val sem megy semmire az ember.
2013. febr. 23. 18:49
 42/51 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy megvan már a cégem. Előbb lesz meg, mint az érettségim.

Több dolgot is csinálok. 4-6 tervem van amiből 3 van folyamatban/félkészen/majdnem készen.

Hogy mondjak is valami konkrétumot: játékfejlesztő csapatom van.

2013. febr. 23. 18:50
 43/51 anonim ***** válasza:
Szép:-).
2013. febr. 23. 18:55
 44/51 anonim ***** válasza:
gondolom, ha mindezekre van szükséged a csajozáshoz, nem lehet valami előnyös külsőd, nemde? :)
2013. febr. 23. 19:35
 45/51 anonim ***** válasza:

és milyen tőkéből alapítod?

játékfejlesztéshez elég komoly dolgok kellenek, de azért az nem is a legmegérősebb, hacsak nem alkoltsz egy olyan siker játékot mondjuk iOSre mint az angry birds vagy temple run

2013. febr. 23. 19:50
 46/51 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti elég jóképűnek, szépnek tartom magam.

Böngészős játék. A csapatot hosszú idő alatt szedtem össze, de ingyen dolgoznak. Egyelőre.

2013. febr. 23. 22:32
 47/51 anonim ***** válasza:

szerintem te olyan lehetsz mint Eric Bateman az Amerikai psycho-ból (ha ismered:D)

17/L

2013. febr. 23. 23:27
 48/51 A kérdező kommentje:
Nem. Mert ő milyen?:D
2013. febr. 23. 23:33
 49/51 anonim ***** válasza:
hát.. nézd meg a filmet és megtudod:DDD (amúgy könyvben is van, de azt ne olvasd el, mert nagyon durva)
2013. febr. 24. 00:32
 50/51 A kérdező kommentje:

A leírásból az "apja által kitaposott út" és a "kegyetlen sorozatgyilkos" tuti nem illik rám:D

De megnézem, köszi

2013. febr. 24. 00:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!