Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok előnnyel jár egy saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok előnnyel jár egy saját lakás a csajozásban?

Figyelt kérdés

17 vagyok és pár héten belül költözök a saját lakásomba. Kocsim is van már. Örülök is, mert így végre nyugodtan foglalkozhatok csak a pénzkereséssel.

De néha eljárnék csajozni, csak nem akarom túl hosszasra venni a dolgot, a város meg csak 50.000-es, ismerős ismerőse mindenki, így minél biztosabbra akarok menni(még csak egyszer próbáltam csajozni, akkor veszítettem el a szüzességemet). Az egom amúgy se tűri a visszautasítást, de félek, hogy ha gyakran csinálom, túl sok lesz a bukta. Növeli az esélyt a lakás, van egyáltalán előnye ilyen téren? Vagy akár hátrány is lehet, ha csak egy másfél szobás panel? Könnyebb megdugni egy csajt saját lakásban, mint saját szobában?

2013. febr. 21. 15:34
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
A pénzt megkeresem magamnak, nem külső forrásból. Hogy honnan, az most mindegy, de megkeresem:)
2013. febr. 23. 17:04
 22/51 anonim ***** válasza:

na jó, akkor én most mondanék valamit.. nemtudom hogy kamu a kérdés vagy sem.. (bár érdekes, h egy velem egykorúnak kocsija meg saját lakása van), DE véleményem szerint egy normális csajt nem érdekel, hogy mid van.. egy normális lány magasról lesz*rja, hogy mennyi pénzed van és hova viszed fel, és egy normális lány nem szereti az egoista majmokat, akik a pénzükkel akarnak elérni mindent.. viszont! a luxuskrvákat már annál jobban érdekli:) például, ha elmész a Symbolba ott annyit találsz belőlük egy rakáson, hogy kérdezned sem kell tőlük az itt feltett kérdést, mert mielőtt megszólalhatnál két kézzel kapaszkodnak majd beléd a műkarmos kezecskéikkel. ez a saját véleményem:)

17 L

2013. febr. 23. 17:14
 23/51 anonim ***** válasza:
53%

Na jó, én név nélkül leírom. Nekem 14 éves korom óta van saját lakásom, azóta már 2, mindkettő új építésű és a villanegyedben van. (Természetesen egyikért sem dolgoztam meg, mármint a pénz szempontjából.)

A csajozás szempontjából viszont ez nem sokat jelent, mert mondjuk egy szórakozóhelyen ez nem derül ki semmiből és én nem vagyok menőzős ember. A baráti körömben se tudja mindenki. Ez a "r.bancszűrő" első lépcsőfoka. Ha viszont már odáig jutnak a dolgok, hogy a lány felmegy a lakhelyedre, akkor szinte tök mindegy, hogy anyáddal/albérletben/panelban/sorházban stb laksz.

Pénzzel csak r*bancot tudsz fogni, aki addig tök kedves lesz amíg lakhat nálad, de ha talál egy hapsit, aki jobb helyen lakik, akkor rögtön továbbáll...

25F

2013. febr. 23. 17:17
 24/51 anonim ***** válasza:

17évesen? Saját kocsi, saját lakás, saját biztos projekt 0 tőkével? Kiváncsi lennék mi ez a projekt...újra feltaláltad a spanyol viaszt?

Nem inkább iskolába kéne járni?

2013. febr. 23. 17:26
 25/51 anonim ***** válasza:
23: Mit kezdesz két lakással? Kiadod az egyiket?
2013. febr. 23. 17:31
 26/51 A kérdező kommentje:

Nem, nem kéne iskolába járni. Vannak elveim, meg céljaim. Nem leszek munkavállaló, így diplomára sincs szükségem:)

Érettségit meg letudom tanulás nélkül is.

2013. febr. 23. 17:34
 27/51 anonim ***** válasza:

nem leszel munkavállaló? akkor micsinálsz?

Egyébként tanköteles vagy!

2013. febr. 23. 17:35
 28/51 anonim ***** válasza:

Vannak elveim, meg céljaim

Elvből nem jársz iskolába:D még jobb.

2013. febr. 23. 17:36
 29/51 anonim ***** válasza:
Sosem árt az a diploma... Ja, tudom, ahelyett is lehet pénzt keresni.
2013. febr. 23. 17:38
 30/51 A kérdező kommentje:

Járok iskolába..

csak azt mondtam, hogy nem kéne..:D

Amúgy nem vagyok tanköteles. Az már csak 16 éves korig van.

Gondolkodom is, hogy 18 évesen abbahagyjam, de mivel így sem tanulok rá külön, és amúgy jól érzem magam az iskolában, már végigcsinálom.

Nem munkavállaló, hanem munkaadó leszek. Kapásból:)

2013. febr. 23. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!