Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok előnnyel jár egy saját lakás a csajozásban?
17 vagyok és pár héten belül költözök a saját lakásomba. Kocsim is van már. Örülök is, mert így végre nyugodtan foglalkozhatok csak a pénzkereséssel.
De néha eljárnék csajozni, csak nem akarom túl hosszasra venni a dolgot, a város meg csak 50.000-es, ismerős ismerőse mindenki, így minél biztosabbra akarok menni(még csak egyszer próbáltam csajozni, akkor veszítettem el a szüzességemet). Az egom amúgy se tűri a visszautasítást, de félek, hogy ha gyakran csinálom, túl sok lesz a bukta. Növeli az esélyt a lakás, van egyáltalán előnye ilyen téren? Vagy akár hátrány is lehet, ha csak egy másfél szobás panel? Könnyebb megdugni egy csajt saját lakásban, mint saját szobában?
Fogalmam sincs:D
Amit tudok, ha már érdekel:
A legminőségibb munkát várom, a lehető leggyorsabban, és a lehető legkevesebbet akarom fizetni érte. De azért annyit, hogy a hűség és a tisztelet megmaradjon.
egyszóval olyan vagy amit leírtam:D
hát ahogy mondani szokták,.. ha adni nem akarsz, kapni sem fogsz. ha a legkevesebbet akarod fizetni és azt várod el, hogy cserébe úgy dolgozzanak neked mint a barmok.. ez nem épp a legjobb tulajdonság. emberileg is ilyen kegyetlen vagy, vagy csak az üzletben?
És mivel fogsz foglalkozni, leírhatod úgyis névtelenül megy:D mert nekem ez így eléggé habinak tűnik.
18évesen egy érettségivel már egyből főnök leszel.
És azt írod ,hogy magadnak akarod megteremteni a dolgokat, hát de a céget amit állításod szerint vezetsz is beteszi a feneked alá valaki vagy legalább a tőkét hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!