Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok előnnyel jár egy saját lakás a csajozásban?
17 vagyok és pár héten belül költözök a saját lakásomba. Kocsim is van már. Örülök is, mert így végre nyugodtan foglalkozhatok csak a pénzkereséssel.
De néha eljárnék csajozni, csak nem akarom túl hosszasra venni a dolgot, a város meg csak 50.000-es, ismerős ismerőse mindenki, így minél biztosabbra akarok menni(még csak egyszer próbáltam csajozni, akkor veszítettem el a szüzességemet). Az egom amúgy se tűri a visszautasítást, de félek, hogy ha gyakran csinálom, túl sok lesz a bukta. Növeli az esélyt a lakás, van egyáltalán előnye ilyen téren? Vagy akár hátrány is lehet, ha csak egy másfél szobás panel? Könnyebb megdugni egy csajt saját lakásban, mint saját szobában?
Persze...
De a kérdésemre nem válaszoltál!Mennyit dolgoztál te ezekért?
Ez alsó hangon is 10millió
Johogy, főleg, ha nálad fogtok italozni, hamar a csajok kedvence leszel.
Egyébként nem értem miért olyan fontos, h mit dolgozott meg érte...
Mert egy kis majom akinek a segge alá tolták a dolgokat.Így könnyű játszani a jampi gyereket.
Az egódat a béka segge alá rombolnám ha találkoznánk.
dehogy...5 milla sincs. a lakás, mondom, másfélszobás panel, a kocsim meg használt Land Rover
nem dogoztam érte semmit. miután már másfél éve nem élek a családommal és így könnyebben látnak felnőttnek, plusz amiért elég ígéretes projektjeim vannak, megkapom ezeket. (a kocsit sose kértem, a lakás sem az én ötletem volt)
Először semmit nem akartam elfogadni mert túl magabiztos voltam, hogy majd 0 tőkével segítség nélkül megy minden, de rájöttem, hogy megéri elfogadni ezeket, hogy nyugodtan foglalkozhassak csak a pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!