Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálja ezt? Akar valamit vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, nagyon aranyos kedves, tényleg nála rendesebb embert nem ismerek. Amúgy villamosvezető, apu haverja. Szóval ha meglát és felszállok hozzá akkor mindig mosolyog, de ha leszállok akkor már nem, csak néz. Ez mit jelenthet nála? Bocsi ha hülye a kérdés de elég tapasztalatlan vagyok!
19L
ja és ő 27 éves.
2009. szept. 8. 22:47
1/8 anonim válasza:
Hát gondolom mivel ismer téged ezért mosolyog és mikor leszálsz akkor továbbra is minek mosolygna magában...(?)
2/8 A kérdező kommentje:
hát nem magába hanem mikor visszanézek rá akkor sem :D csak néz...
2009. szept. 8. 22:54
3/8 anonim válasza:
azért mert valaki rádmosolyog,még nem jelenti azt, hogy akar tőledvalamit.
Apád álltal ismer, és sztem ennyi.
4/8 A kérdező kommentje:
Jó csak régen... 2 éve :D járni akart velem de én akkor még kifejezetten utáltam...
2009. szept. 8. 22:56
5/8 anonim válasza:
Hát akkor ez a kettősség érzete nála: ugyan mosolyog rád, mivel a haverja lánya vagy (meg esetleg azért is, mert még mindig járni akar veled), viszont mivel emlékszik azokra az időkre, amikor utáltad, mire leszállsz, elfogy belőle a szufla, és már nem mer mosolyogni szegény, mert mi van, ha még mindig utálod... :) Döntsd el, akarsz-e valamit tőle, és ha igen, bátorítsd visszamosolygással, kedves szavakkal stb., ha pedig nem, akkor legyél vele udvarias, de távolságtartó és hűvös.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát most tetszik már, de úgy érzem én még mindig értetlen lennék egy kapcsolatra. Mosolyogni szoktam neki ha úgy jön ki, de általában próbálok úgytenni mint aki nem veszi észre. Nagyon gyerek vagyok még koromhoz képest sajnos :S
2009. szept. 8. 23:21
7/8 anonim válasza:
Az nem egyedi probléma. ;) De ha valóban nem akarsz tőle semmit, akkor szerintem legjobb, ha maradsz a már korábban javasolt hűvös távolságtartásnál.
8/8 anonim válasza:
Szerintem azért nem mosolyog amikor leszállsz, mert sajnálja, hogy nem utazol vele tovább!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!