Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon mit érez/akar?
Van egy fiú, akit lassan 2 hónapja ismerek.
Azt tudom, hogy régebben tetszettem neki, de hogy most mit akar, azt nem tudom.
Eléggé beszédes fiú, de mikor a közelében vagyok, teljesen be van némulva, alig szólal meg. Mikor be volt rúgva, azt mondta, hogy nagyon bejövök neki, utána meg az egyik barátnőmnek azt, hogy nem kellek neki.
A haverjai állandóan szekálnak, hogy menjek a "pasimhoz" meg hasonlók. Meg, hogy menjek be hozzá a sulijába, biztos nagyon örülne nekem. Azért azt hozzáteszem, hogy a haverjai sem tudják(elvileg) hogy mit akar tőlem. De azért mégis mindig szekálnak minket. Multkor bent ültek egy bárban ő és a haverjai+ 2 lány, akiket nem is ismerek. És láttak bentről. ahogy elmentem a bár előtt, a csajok megszólanlak " Naa. és mi van xy-nal?"(velem) erre ő " hát, nincsen semmi.. jócsaj:)"
Meg mikor először találkoztam az egyik haverjával, bemutatkoztunk egymásnak, megszólal a csávó "héé,nem te 'vagy jóba' XY-nal?"(a csávó, akiről irok most XD)
Azt hozzáteszem, hogy elég félénk gyerek, egy nagyon szép csaj(még női szemmel is....)akart vele járni, de a fiú nem lépett.
Szerintetek akar valamit? Mit tegyek?
15/F
én 14L
Sztem nem neked kell lépni ilyenkor. Ha akar valamit, majd megkeres, hiszen ő a fiú, vagy mi a szösz :D
Igazából nem tom milyen srác lehet az, aki már 15 évesen részeg...bár ki tudja... :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!