Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóóóval az a szitu,hogy van egy srác,akivel kb 1 éve randiztunk néhányszor,aztán ejtettem őt,majd röviddel utána újra összejöttem vele (ha lehet ezt annak nevezni) de én írtam rá újra,mert előtte megmondtam neki,hogy nem akarok semmit,szval nem keresett utána.Aztán újra szakítottam vele,már végleg (ennek kb 1 éve),az egészet azért,mert nem tetszett a baráti köre.Azóta nem beszéltem vele,de folyamatosan rágondolok,nem tudom elfelejteni,de nem tudok a másik dolgon sem túllépni (barátai) nem tudnám felvállalni a kapcsolatunkat egymással...mit tegyek?nagyon el vagyok keseredve...

17L

2009. szept. 8. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát vagy megszoksz vagy megszöksz... ezt ilyenekre szokták mondani.

Vagy elfogadod a barátait és együtt vagytok és szeretitek egymást vagy nem fogadod el a barátait és külön vagytok és elfelejtitek egymást.

2009. szept. 8. 17:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ő már szerintem tovább lépett...nemtom írjak-e neki megnt valami hülye indokkal.De ez az hogy nem tudok nem rá gondolni :(
2009. szept. 8. 17:06
 3/6 A kérdező kommentje:
És nem szeretnék magamból hülyét csinálni azzal,hogy már nemtomhanyadszorra jönnék vele össze és nemtom mit akarok...vagy sztem már késő,elég hülyét csináltam magamból így is!
2009. szept. 8. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha télleg ennyire nem bírod elfelejteni akkor próbálj utalni rá h neked még mindig teszik...akkor kiderül tovább lépett-e, ha igen akkor asszem egyértelmű, ha meg nem akkor csináljatok olyan programokat ahol csakketten lehettek és nem kell találkoznod a baráti körével, ha szeret megérti, de azt ne várd hogy elhagyja miattad a barátait
2009. szept. 8. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:

A férfiaknak a barátok mindig is többet fognak számítani, mint egy barátnő...:)

Kivételek persze vannak, de az nem igazi barát.

2x dobtad eddig, de mindig rá gondolsz... Érdekes:)

Attól, ha esetleg vele lennél, a barátaival nem kell lenned. Elmondhatod neki, hogy neked ők nem szimpatikusak, úgyhogy ha találkoztok, akkor legyetek kettesben.

-ReapeR-23/F

2009. szept. 13. 02:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el, lépj tovább. Nem kell elfogadnod a barátait ha nem szimpatikusak, ugyanakkor embert barátjáról, ha ők nem szimpik akkor a srác se kéne hogy az legyen, valószínűleg csak kémiai a vonzalom. Azt meg el lehet felejteni hogy majd téged választ. A barátaim (nem a haverok, hanem az a néhány aki tényleg a barátom) évek óta mellettem állnak, akkor is ott lesznek a sírom körül amikor majd elkaparnak, de az utolsó kiscsajnak aki olyat mondott hogy válasszak vagy ő, vagy a barátaim, már a nevére sem emlékszem. Ahogy a jenkik mondják: Bros before hoes.

Egyébként meg szakadjatok már le az ex témáról.

"Hogyan lesz valakiből régi szerető? Szakítással. A szakítás pedig rémesen kínos. Bármelyik oldal is kezdeményezi, végül is halálos sértés hangzik el, az, hogy valaki nem kell többé. Ennek a sértésnek súlya van - ilyet komolytalanul senki sem mond. Erre a sértésre nincsen bocsánat.

Szánalmas indokok azok, amik miatt felhívják a régi szeretőt: lustaság és kétségbeesés. Aki túl van élete első szerelmén, akinek önbecsülése és tartása van, az nem tesz ilyet. Mielőtt megtennéd tedd fel a kérdést: Csak ennyire vagyok képes?

A régi szeretőnek nem emlékszem a nevére. A régi szeretőtől tartózkodom. A régi szeretőre nem gondolok. A régi szeretőről nem beszélek."

2009. szept. 13. 02:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!