Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a testem?
Figyelt kérdés
Kellene fogynom? Melyek a problémás területek? Ha tetszik, mi tetszik rajta? Köszönöm!
Egyébként bocs a 'szerkesztésért' :D csak siettem.
2013. febr. 19. 13:01
41/43 anonim válasza:
Nagyon elbszott. Iszonyat aránytalan! Nem igaz hogy ezt magadtól nem látod! És ezért fel kell tenni itt egy kérdést.
42/43 anonim válasza:
Elbaszott? A kérdező teste nem elbaszott, mert nem ő baszta el. A kérdést pontosan azért tette fel, mert látja ezt, és érdekli, hogy ez mennyire számít mások szerint.
Amúgy meg szerintem egyáltalán nem elbaszott, én nagyon is izgatónak találom, attól függetlenül, hogy aránytalan. Én mindig szívesen nézek rá a képre, ha előkerül a kérdés, egyáltalán nem tökéletes, sőt nagyon is vannak hibái, az összképet mégis szépnek látom, szerintem semmi hiányérzetem nem lenne, ha a csajom így nézne ki pucéran.
43/43 anonim válasza:
Félévente kíváncsi vagy a véleményünkre? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!