Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a testem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen a testem?

Figyelt kérdés

Kellene fogynom? Melyek a problémás területek? Ha tetszik, mi tetszik rajta? Köszönöm!

Egyébként bocs a 'szerkesztésért' :D csak siettem.

[link]

2013. febr. 19. 13:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Hol van a kérdező?Nekem bejött!
2013. febr. 19. 20:22
 32/43 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép vagy, és nem, nem kell fogynod. Lábra egy kicsit dolgozhatsz, hogy izmosodjon és szebbek legyenek a kontúrjai (bár szvsz így sincs velük különösebb baj), de ezen kívül más problémás területet nem látok. Viszont én is csatlakoznék a csípődet dicsőítők táborához, nem lehet vele betelni, annyira gyönyörű. :)
2013. febr. 19. 21:44
 33/43 anonim ***** válasza:
24%
Nézzük csak. A lábad szó szerint a tipikus botláb kategória. A melleid (már ha azt annak lehet nevezni) elég laskák. Egyébként szégyelled őket? Mert ha nem, akkor miért nem hordod? :D A csípőd pedig aránytalanul széles a tested többi részéhez képest. Pár év és könnyebb lesz téged átugrani, mint megkerülni. Nálam 10-ből 2 pontot érdemelsz, jóindulattal. :D
2013. febr. 20. 06:46
 34/43 anonim ***** válasza:
54%
Előző: hősiesen beugattál azokra a dolgokra, amiken a kérdező úgysem tud változtatni. Feltételezem, elégedetten felálltál a gép elől, hogy "jól megmondtad a hülye p1csának", engedd meg, hogy gratuláljak az intelligenciádhoz...
2013. febr. 20. 10:09
 35/43 anonim ***** válasza:
43%
Előző! Tegyél fel te is képet magadról, neked is megmondom a véleményem. :) Ez a véleményem a kérdezőről, ennyi.
2013. febr. 20. 12:57
 36/43 anonim ***** válasza:
A vélemény egy dolog, a tahóság meg egy másik. Te nem a véleményed mondtad, hanem beszóltál és jót szórakoztál magadon. A kérdező nyilván vállalta ezt a képe feltöltésekor, de ez téged nem mentesít...
2013. febr. 20. 14:15
 37/43 anonim ***** válasza:
43%

Nekem ez a véleményem és továbbra is vállalom. Aki nem nyal az már nem is jó? :)

Egyébként az én testem sem tökéletes, mi az hogy! Ugyanakkor én legalább nem teszem közszemlére mindenki számára, főleg nem meztelen! :)

2013. febr. 20. 15:10
 38/43 anonim ***** válasza:

Nem fogom fel, miért kell kiforgatni, amit mondtam. Egy szóval sem említettem olyat, hogy ne vállald a véleményed, pláne nem mondtam olyat, hogy nyalni kell! Annyit mondtam, hogy nem tudom megérteni, miért jó olyan tulajdonságokkal sértegetni másokat, amiken változtatni nem tud. Te nem a véleményedet közölted, hanem szimplán lefikáztad a kérdezőt és jót mulattál rajta.

Elmondhatod a véleményed, leírhatod, hogy neked nem tetszik, hogy kicsi a melle, hogy nem tetszik a lába, én is leírtam. Veled ellentétben viszont nem lelem örömöm abban, hogy mások adottságait a szarba gyalázzam pusztán azért, mert nem gátol semmi, hogy megtegyem. Szerintem óvodában illene kinőni, hogy mások gyalázásában találjunk örömet.

2013. febr. 20. 15:54
 39/43 anonim ***** válasza:
szerintem nem vészes.
2013. febr. 22. 20:52
 40/43 anonim ***** válasza:
Okádék, főleg a csípődnél. :)
2013. márc. 8. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!