Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a testem?
Kellene fogynom? Melyek a problémás területek? Ha tetszik, mi tetszik rajta? Köszönöm!
Egyébként bocs a 'szerkesztésért' :D csak siettem.
Szerintem már ne fogyjál többet mert eltűnik a melled.
Jó vagy így ahogy vagy csak nagyon fehér a bőröd.
Kitakarás nélküli kép nincs?
Megnézném. :-)
problémás résznek mondanám a fekete területeket, ugyanis ott nem látszik semmi :)
alul szélesebb vagy és így egy kicsit aránytalannak látszol. szerintem ne fogyni próbálj, hanem alakformáló gyakorlatokat végezz. + aerobik, futás, úszás, súlyzózás, stb.
Miből akarsz még fogyni?! Tökéletes alakod van. Bár ha ugyanezt egy testhez álló ruhában teszed fel akkor is ezt mondom. Így kissé közönségesnek és naívnak tulajdonítalak. Mert a világnak mutogatod a csini tested. De sebaj.
Ettől függetlenül szép vagy. Azaz a tested szép.
25F
Szerintem jó ez így, eszméletlen csípőd van, olyan "felpróbálós" feeling :) Nem kell fogynod szerintem.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!