Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a testem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen a testem?

Figyelt kérdés

Kellene fogynom? Melyek a problémás területek? Ha tetszik, mi tetszik rajta? Köszönöm!

Egyébként bocs a 'szerkesztésért' :D csak siettem.

[link]

2013. febr. 19. 13:01
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell szegyelned magad, lehet, hogy nem 100% arányos a tested, de nem csunya, söt! Sok pasinak bejön ez a körte alak. En nem dobnalak ki az agyambol! :)

Fogyozni szerintem felesleges, mert nem a combodrol fogysz, de a sportolas az mindig jöhet. Lehet nem lesz vekonyabb a labad, de feszesebb es izmosabb lesz, es az szexi!

27F

2013. febr. 19. 13:42
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

A melled kicsike, de a csípővonalad mindenért kárpótol; fogynod nemhogy nem kell, inkább nem szabad. Nekem bejössz így.

Amúgy megkérdezhetem, hogy egy meztelen egészalakos fotón, ami névtelen és arctalan, mégis mi értelme van kitakarni a puncidat?

2013. febr. 19. 13:49
 13/43 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, mindenkinek ment a zöld kéz.

Egyébként csak azért takartam ki ,mert akkor mindenki arról beszélne, nem pedig a kérdésre válaszolt volna:)

2013. febr. 19. 13:59
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz,de kicsit aránytalan.

Ne fogyókúrázz,sportolj intenzívebben.

De mondjuk a csípőd tényleg eszméletlen:)

2013. febr. 19. 14:03
 15/43 A kérdező kommentje:
Voltam már 5-10 kg-val több is, meg kevesebb is, mint most. Viszont a csípőm mérete ugyanakkora volt mindig 1-2 cm eltéréssel. Szóval azon nem nagyon tudok változtatni. Akkor azt mondjátok, hogy a leginkább problémás a lábam?
2013. febr. 19. 14:08
 16/43 anonim ***** válasza:
én elöszőr azt hittem hogy egy kirakatbábu test a fehér bőröd miatt:)kicsit sportolj amúgy semmi baj, ám azért ide kirakni képet, még jó hogy az intim részt kitakartad, bár így hogymell kint kicsit durva.a szexoldalakon nincsenek így kirakva a hivatásosok, lehet én vagyok az erkölcsös de a világhálóra kirakni a pucér testemet idegen férfiaknak hát nem tudom. Ezt sajnos le kellett hogy írjam.
2013. febr. 19. 14:18
 17/43 A kérdező kommentje:
Sok olyan van ezen az oldalon, aki a mellét teszi fel..
2013. febr. 19. 14:25
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszel. Pont jó vagy, ne fogyj semmit!

Azonban bevallom, nem hagyja nyugodni a fantáziám, h intim területen melyik stílust képviseled. :D

2013. febr. 19. 14:27
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Szep tested van es nagyonnagyon szexi a csipod! A fogyast hagyd abba!

30F

2013. febr. 19. 14:57
 20/43 anonim ***** válasza:
59%
hehe, aki dícsérte az kapott zöldet. aki semleges vagy negatív véleményt mondott az vagy semmit, vagy pirosat. ha valaki feltesz magáról képet és véleményeket kér, akkor fogadja el hogy lesznek olyanok is, akiknek nem tetszik. vagy semleges a véleménye :)
2013. febr. 19. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!