Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a testem?
Kellene fogynom? Melyek a problémás területek? Ha tetszik, mi tetszik rajta? Köszönöm!
Egyébként bocs a 'szerkesztésért' :D csak siettem.
Szerintem nem kell szegyelned magad, lehet, hogy nem 100% arányos a tested, de nem csunya, söt! Sok pasinak bejön ez a körte alak. En nem dobnalak ki az agyambol! :)
Fogyozni szerintem felesleges, mert nem a combodrol fogysz, de a sportolas az mindig jöhet. Lehet nem lesz vekonyabb a labad, de feszesebb es izmosabb lesz, es az szexi!
27F
A melled kicsike, de a csípővonalad mindenért kárpótol; fogynod nemhogy nem kell, inkább nem szabad. Nekem bejössz így.
Amúgy megkérdezhetem, hogy egy meztelen egészalakos fotón, ami névtelen és arctalan, mégis mi értelme van kitakarni a puncidat?
Köszi szépen, mindenkinek ment a zöld kéz.
Egyébként csak azért takartam ki ,mert akkor mindenki arról beszélne, nem pedig a kérdésre válaszolt volna:)
Nem rossz,de kicsit aránytalan.
Ne fogyókúrázz,sportolj intenzívebben.
De mondjuk a csípőd tényleg eszméletlen:)
Nekem tetszel. Pont jó vagy, ne fogyj semmit!
Azonban bevallom, nem hagyja nyugodni a fantáziám, h intim területen melyik stílust képviseled. :D
Szep tested van es nagyonnagyon szexi a csipod! A fogyast hagyd abba!
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!