Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz másra szúrós tekintettel, ha igazából foglalt?
Szóval,én lány vagyok,ő fiú,és ha más fiúval beszélek,ő haragosan néz rá,majd rám is.
De konkrétan barátnője van a srácnak.
Nem ismerjük egymást,barátnőm szerint azért,mert egy másik srácnak akar(ez így morbid,de azt a srácot ismerem),és,hogy miatta nem akarja,hogy más elcsavarjon.
Elvégre igaz lehet,mert a srác nem haragudna más srácra,és rám is ha neki boldog párkapcsolata van.
De akkor miért nem a másik srác akar szemtől szembe,annyira szánalmas így..:/.
Legyen a srác akiről szó van: F
A srác akinek akar: C
C igazából F-et lehet nem is ismeri, szóval a vicc az,hogy én szeretem C-t,F lehet ismeri,és C azt szeretné,hogy az Övé legyek,ezért megkérte,F-et,hogy ha más fiúval beszélek akkor öljön meg a tekintetével,és éreztesse velem,hogy most nagyon haragos:D.
Ez nagyon morbid:D. Szerintem F-C nem is ismerik egymást,és különben sem ez lenne.
Más ötlet?
Te meg legyél T és ha bevállalsz egy szendvicset velük mi jön ki?
FTC!!! nyehnyehnyeh
:D Jó szakadok:D
^^:). Na jó,de tényleg már írtam ki mégegyszer,de mindig törlik-.-':D.
Kilinkeltem most,ha ezt is törlik,beszólok a moderátornak:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!