Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik internet szerelem?
Figyelt kérdés
Mármint h interneten keresztül lesz az ember vki olyanba szerelmes akit még nem látott...
A leugató ócsároló válaszokra nem vagyok kiváncsi
2009. szept. 7. 17:46
11/11 Kiss Petra19 válasza:
Sziasztok,van lyen,én Meg ismertem valakit a neten,de elötte,nagyon meg égetem magam,ő elmondta magáról,hogy ez elött igazi nő csábász volt,és a gyerekei anyját is csalta,de meg változott,nem hiszek abban,hogy így meg lehet változni,de benne elkezdtem bízni,aztán mire vakon meg bíztam volna benne,mindig történtek furcsa dolgok,pl:évekkel ez elött nem találkozott egy család barát ismerőssel,az nap meg két gyermekével ott aludt nála,és hajnal 3-ig nem is hívott,üzenetet sem küldött,hagyjuk már...a hülyék a túl oldalon vannak,aztán újra beszélni kezdtünk, és mire megint hinni kezdtem neki,addigra ki ismert engem,és tutira tudta,hogy mikre ugrok,hát meg is történt,hogy olyat szólt amire ugrottam,és tudta,késöbb rám veri, hogy miattam volt,érdekes dolog történt, aki előtte azt mondta nekem,hogy nem bírja tovább nélkülem, 6-napig el volt úgy,hogy telefononsem hívott,szép kis szerelmi hiány,többször ígértem neki,hogy találkozunk,de ezek a dolgok mindig meg ingattak, mert elötte,pont így használt ki valaki,aki csak azt szerette volna,és sajnos még is kapta,és erről ő is tud,mit tegyek? Szeretem őt,de ma van a szüli napja,és tegnap már úgy volt oda megyek,a kocsim elromlott,és nem mentem,mára meg kiderült,hogy nem is lettünk volna egyedül, amit most így utólag bele gondolva normális is,mert van családja,de nekem nem ezt mondta,én meg a gipszes lábammal nem fogom égetni magam,a barátai elött,tényleg történtek dolgok amik véletlen voltak,hogy nem találkoztunk,lehet a sors tette? Nem tudom,de nem hazudtam neki,ő meg azt hiszi...hát ez van,holnaptól úgysem beszél velem,szenvedni fogok,de csak elmúlik...Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!