Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik internet szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik internet szerelem?

Figyelt kérdés

Mármint h interneten keresztül lesz az ember vki olyanba szerelmes akit még nem látott...

A leugató ócsároló válaszokra nem vagyok kiváncsi

2009. szept. 7. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Igen létezik... Én voltam is már igy szerelmes.. Csak sajnos az első találkozás után sok minden kiderül amikor meglátod élőbe.. Sokszor van úgy, hogy nem olyannak képzeljük el...
2009. szept. 7. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezni létezik, mert lehet ilyenekről hallani. Persze nagyon ritka, hogy az ilyenből legyen is valami. Mindjárt ott van az első buktató, hogy msn-en mondjátok egymásnak, hogy így meg úgy szeretlek, aztán első találkozáson meg bukta a dolog. Persze szép, és jó dolog az, hogy valakit nem a kinézete alapján, hanem a személyisége miatt ítélsz meg, de még így sem túl valószínű, hogy az ilyen dologból lehetne valami az internet közegén kívül.
2009. szept. 7. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám hogy azt szerelemnek nevezik, hanem bejön a másik nagyon vagy valami ilyesmi. Amúgy mért ne lehetne bármi is belőle?!
2009. szept. 7. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen létezik, de amúgy én nem értem, hogy miért mondjátok azt, hogy nem lehet belőle semmi :S Szerintem van esélye a dolognak, nem olyan sok, mintha élőben ismerted volna meg, de van esélye. :) Amúgy hány éves vagy?
2009. szept. 7. 17:59
 5/11 anonim válasza:
100%

Igen nagyon is létezik! :D és ha ügyes vagy akkor az írásaiból amit tőle kapsz azt is le tudod következtetni h valóságban milyen lehet..:) és ha úgy érzed h tetszik és tudod h ő is így érez akk hivd el sétálni sőt jobb ha vacsorázni! :) ( amúgy meg én pont most zúgtam bele pont így egy nagyon kedves és aranyos srácba :D )

szval sok sikert! ;)

16/L

2009. szept. 7. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Na na, azt én nem mondtam, hogy egyáltalán nem lehet semmi belőle. Én csak annyit állítok (joggal), hogy az esetek többségében az ilyen kapcsolatok ott buknak el, hogy meglátjuk egymást, mert ugyebár az ember nem mindig arra számít, amit végül kap. Persze ahhoz, hogy ezt kiküszöböljük, már az elején tudatni kell a másikkal, hogy mégis mi az ábra.

Második válaszoló voltam.

2009. szept. 7. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ejjjjj ez velem volt kb 3 hete...beszélgettem egy egyidös lánnyal,nem láttam,de teljesen belezugtam:S..sajna nem tudunk találkozni,meg nemtudom mikor mutat magárol képet stb.
2009. szept. 7. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hátnemtudom... én barátommal 2 évig csak msn-en beszélgetés.Nem is láttuk egymást élőbe csak kamerán. Ennek ellenére nagyon beleszerettem, 2. tali után meg össze is jöttünk azóta együtt vagyunk másfél éve és még mindig nagyon nagyon szeretem ^^
2009. szept. 7. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen,szerintem is létezik,mert a saját bőrömön tapasztaltam.Myvipen ismerkedtem össze anno egy fiúval (én írtam neki ismeretlenül,hogy szívesen leveleznék vele,és beleegyezett,persze ekkor még csak szimpatikus volt),és 8 hónapon keresztül folyamatosan dumáltunk msn-en,aztán egyszer megbeszéltük,hogy találkozunk,ha ő visszajött külföldről(mert ott volt akkor).Nagyon vártam a találkozást,ő nem annyira,mert mindig azt mondogatta,hogy nem leszek vele elégedett,és nem fog nekem tetszeni.(Persze nem így volt,halálosan szerelmes voltam belé,de neki nem mondtam meg)

Aztán egy nap félénken rámírt msn-en,hogy hazajött,és akkor jöhet a tali,már másnap.

Hát nem jött,mert azt mondtam neki,hogy muszáj bemennem munkába,mert nem tud helyettesíteni senki,és ezt ő úgy értelmezte,hogy akkor én már nem is akarom látni sohasem,és csak etettem 8 hónapig.Nem is írt többé,csak egyszer,karácsonykor..rossz volt kiheverni..meg persze sajnálom,hogy egy ilyen csodás embert nem ismerhettem meg élőben...

2010. okt. 2. 13:07
 10/11 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Azt hiszem a tökéletes választ itt találod:

www.internetszerelem.hu

2011. márc. 29. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!